Noβίτσκι για Κάρι: "Τον βλέπω στην τηλεόραση και φωνάζω σούταρε!"

Ο Ντιρκ Νοβίτσκι υποκλίνεται στο μεγαλείο του ταλέντου του Στέφεν Κάρι και έχει συγκεκριμένα επιχειρήματα για να το πράξει.

Noβίτσκι για Κάρι: "Τον βλέπω στην τηλεόραση και φωνάζω σούταρε!"

Τα όσα καταπληκτικά κάνει τα δύο τελευταία χρόνια ο Στέφεν Κάρι στο ΝΒΑ δεν έχουν αφήσει αδιάφορο τον Ντιρκ Νοβίτσκι.

Ο αστέρας των Ντάλας Μάβερικς, λίγο πριν αντιμετωπίσει τον MVP του περσινού πρωταθλήματος, κλήθηκε να μιλήσει για τον Κάρι και επεφύλαξε...ύμνους.

"Αυτό το πράγμα δεν το έχει ξαναδεί το ΝΒΑ. Σουτάρει εκπληκτικά και όμως φαίνεται σαν να το κάνει από συνήθεια, λόγω ρουτίνας. Είναι απίστευτο" τόνισε ο Γερμανός άσος αλλά δεν σταμάτησε εκεί.

" Εχει πραγματικά μεγάλη πλάκα να τον παρακολουθεί κανείς στην τηλεόραση. Οταν βρίσκεται λίγο έξω από το τρίποντο πιάνω στο σπίτι τον εαυτό μου να φωνάζει "σούταρε, σούταρε". Η Λίγκα αυτή έχει σπουδαίους αθλητές. Αλλα αυτός δεν έχει τα σωματικά προσόντα άλλων. Είναι όμως γρήγορος και το κάνει με στιλ" έσπευσε να συμπληρώσει.

"Σουτάρει τόσο γρήγορα μετά από ντρίπλα. Προσποιείται ότι πάει από τη μία πλευρά, ξαφνικά τον βλέπεις στην άλλη. Είναι τέλος πάντως καλύτερο να τον αφήνεις να κάνει drive παρά να σουτάρει. Στο κάτω-κάτω θα δεχθείς δύο πόντους".

Και κατέληξε με αυτό: " Δεν ξέρω αλλά αν τα παιδιά στο μέλλον σουτάρουν όπως αυτό μάλλον θα πρέπει να βάλουμε ακόμα πιο πίσω τη γραμμή του τριπόντου. Τώρα πάντως μόνο ο Κάρι μπορεί να το κάνει συνέχεια. Το βλέπεις και στην προθέρμανσή του. Δεν παίζεται".

News 24/7

24MEDIA NETWORK