Ο αντιεμπορικός Κάρι... βάζει "μέσα" κατά 600 εκ. δολάρια τον χορηγό του!

Τα παπούτσια του Στέφεν Κάρι δεν πουλάνε και ο χορηγός του, η Under Armour βρίσκεται ένα βήμα από τη διάλυση έχοντας μπει μέσα κατά 600.000.000 δολάρια!

Πριν από ένα χρόνο η Under Armour έκανε την κίνηση... ματ, κλέβοντας τον Στέφεν Κάρι από τη Nike και υπέγραψε μαζί του μέχρι το 2024!

Η εταιρία αθλητικών ειδών έκανε πλουσιότερο κατά πολλά εκατομμύρια τον Αμερικανό σταρ του Γκόλντεν Στέιτ και ανέλαβε αποκλειστικά την κατασκευή των παπουτσιών που θα φοράει στους αγώνες.

 

Η Under Armour παρουσίασε τα Curry3 και τους πρώτους μήνες οι πωλήσεις των παπουτσιών εκτοξεύτηκαν! Boήθησε και η παρουσία του Αμερικανού στους περσινούς αγώνες που ήταν εκπληκτικός.

Ωστόσο στα τέλη του Νοέμβρη, σύμφωνα με τα στατιστικά που ανακοίνωσε η εταιρεία, οι πωλήσεις έχουν πέσει σε πολύ μεγάλο βαθμό, ενώ η μετοχή της έχει κάνει... βουτιά, με τον Κάρι να μην είναι ο ίδιος με πέρυσι.

 

Τα παπούτσια του Κάρι δεν... πουλάνε τους τελευταίους μήνες κι αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι ο Αμερικανός δεν τα επιλέγει στους αγώνες! Αντί αυτών επιλέγει ένα διαφορετικό παπούτσι της UnderArmour, το οποίο προστατεύει τους ταλαιπωρημένους του αστραγάλους.

 

Η εταιρεία έχει κάνει συστάσεις στον Κάρι να τα αλλάξει και να φοράει τα Curry3 όμως δεν το έχει κάνει και τα φοράει κυρίως στην προθέρμανση, ωστόσο αυτό δεν έχει κάποιο αποτέλεσμα με τις πωλήσεις. Ο κόσμος βλέπει αυτά που φοράει ο σταρ στους αγώνες και δεν επιλέγει όπως είναι λογικό, τα Curry3.

Οι πτώσεις των πωλήσεις έχουν βάλει... μέσα την εταιρεία κατά 600.000.000 δολάρια και μένει να δούμε ποιο θα είναι το μέλλον της.

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...