Ο Εμπίντ κλωτσούσε καρέκλες γιατί δεν τον άφησαν να παίξει!

Οι Σίξερς θέλουν να τον προστατεύσουν, αλλά ο Ζοέλ Εμπίντ είναι μικρός για να καταλάβει. Δείτε το ξέσπασμά του μετά την εντολή που πήρε να καθίσει στον πάγκο δίχως να έχει φάουλ.

Ο τίτλος θα μπορούσε να είναι θηρίο στο κλουβί ο Ζοέλ Εμπίντ. Διότι ο Καμερουνέζος σέντερ ένιωθε φυλακισμένος στον πάγκο των Σίξερς. Τόσο που άρχισε να ξεσπάει σε καρέκλες όταν του ανακοίνωσαν ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στη δεύτερη παράταση του αγώνα με τους Γκρίζλις.

Οι Σίξερς ακολουθούν συγκεκριμένη πολιτική με τον 22χρονο μετά τα δύο χρόνια που έμεινε εκτός δράσης λόγω τραυματισμών και πηγαίνουν... by the book. Σε συνεννόηση με τους γιατρούς, δεν του επιτρέπουν να μένει στο παρκέ περισσότερα από 24 λεπτά και στο ματς της Τετάρτης έγινε... η υπέρβαση, καθώς αγωνίστηκε 27. Γι' αυτό και αποφασίστηκε να μην βοηθήσει περαιτέρω.

Δεν ήταν μια απόφαση που ο Εμπίντ δέχθηκε δίχως αντίδραση. Τουναντίον άρχισε να κλωτσάει τον πάγκο, εκφράζοντας την... αντίρρησή του.

 

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.