Ο Ερντογάν ζητά τη σύλληψη του Kanter!

Η τουρκική κυβέρνηση εξέδωσε ένταλμα σύλληψης κατά του Enes Kanter θεωρώντας τον μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης. Όλα αυτά μετά την εντολή του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν να καταργηθεί η λέξη "arena"!

Στα άκρα οδηγείται η κόντρα της τουρκικής κυβέρνησης με τον άσο των thunder, Enes Kanter, ο οποίος θυμίζουμε πως πριν λίγες ημέρες κρατήθηκε σε αεροδρόμιο στην Ρουμανία, καθώς του ακύρωσαν το διαβατήριο!

Αυτή τη φορά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και ζητά τη σύλληψη του Kanter, τον οποίο χαρακτηρίζει μέλος τρομοκρατικής οργάνωσης! Όλα αυτά γιατί ο Τούρκος σέντερ υποστήριξε ανοιχτά τον Φατουλάχ Γκιουλέν, τον οποίο ο Ερντογάν κατηγορεί ως υπεύθυνο για το παρολίγον πραξικόπημα στη γειτονική χώρα!

Την ίδια ώρα δημοσιεύματα ανά τον κόσμο αναφέρουν πως ο Ερντογάν ζήτησε από τα μέλη της κυβέρνησης του να καταργηθεί η λέξη "arena" από τα γήπεδα της χώρας, καθώς δεν υπάρχει πουθενά στο λεξιλόγιο!

Μένει να δούμε την στάση της Αμερικανικής κυβέρνησης στο όλο θέμα. Αν δηλαδή εκδώσει τον παίκτη στην Τουρκία ή αν θα τον προστατεύσει.

ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕ

Λίγο αργότερα, ο παίκτης έστειλε μήνυμα μέσω του λογαριασμού του στο twitter: "δεν μπορείτε να με πιάσετε, οπότε μην χαλάτε άδικα των ανάσα σας".

 

AP Photo/Bebeto Matthews

Longread

Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος δεν ανήκει σε κανέναν πια

Από τη μία, αμφιβάλλει αν αυτά που σκέφτεται έχουν ενδιαφέρον για τον αναγνώστη. Από την άλλη, αμφιβάλλει για το αν υπάρχει λόγος να μοιραστεί αυτά που έχει στο μυαλό. Ο Δημήτρης Ελευθερόπουλος, απελευθερωμένος από οπαδικές ταμπέλες και με θαυμαστή εσωτερική ισορροπία, μιλάει στο Contra.gr για ιστορίες, ποδοσφαιρικές και μη, που γνωρίζουν πολύ λίγοι.