Ο Φιλ Τζάκσον θέλει 4ποντο και 30άρι χρονόμετρο

Την επιστροφή του χρόνου επίθεσης στα 30'' και το σουτ για τέσσερις πόντους προτείνει ο Φιλ Τζάκσον.

Ο Φιλ Τζάκσον θέλει 4ποντο και 30άρι χρονόμετρο
Τζάκσον ΝΒΑ

Όλοι έχουν και από μία γνώμη για τις αλλαγές στους κανόνες που θα βελτιώσουν το παιχνίδι στο ΝΒΑ, ο (σεβάσμιος) Φιλ Τζάκσον έχει τη δική του.

Ο νυν πρόεδρος των Νιου Γιορκ Νικς (και κάτοχος 13 τίτλων) μπορεί να θεωρηθεί ριζοσπαστικός και οπισθοδρομικός μαζί. Διότι από τη μία επιθυμεί γραμμή για σουτ 4 πόντων, προκειμένου να επιβραβεύονται τα μακρινά σουτ, και από την άλλη είναι υπέρμαχος της επιστροφής του χρόνου επίθεσης στα 30 δεύτερα!

Χαρακτηριστικά υποστήριξε για το "τετράποντο": " Γιατί να μην έχουμε μια γραμμή τεσσάρων πόντων στα 10 μέτρα περίπου; Δεν είναι μακριά η στιγμή που οι παίκτες θα νιώθουν άνετα σουτάροντας από εκεί. Και μια γραμμή τεσσάρων πόντων θα χρησιμεύει σίγουρα ώστε οι ομάδες να καλύπτουν διαφορές σε χαμένα παιχνίδια".

Εξηγώντας επιπρόσθετα τη... λογική του για το 30άρι στην επίθεση, ανέφερε πως " ακόμη έξι δευτερόλεπτα θα προσφέρουν στις επιθέσεις περισσότερο χρόνο να συμπεριλάβουν στο παιχνίδι τους παίκτες του λόου ποστ, θα κάνουν τις άμυνες να δουλεύουν σκληρότερα και θα ενθαρρύνουν το πάσινγκ γκέιμ και την κίνηση των παικτών".

Δύο μάλλον αντικρουόμενες θέσεις...

News 24/7

24MEDIA NETWORK