Ο Giannis έσπασε το σούπερ σερί των Ράπτορς

Μετά από επτά σερί νίκες οι πρωτοπόροι της Ανατολής, Ράπτορς, υποχρεώθηκαν σε ήττα από τους Μπακς μέσα στον Καναδά με 122-119! Εκπληκτικό παιχνίδι από τον Γιάννη Αντετοκούνμπο που πέτυχε κρίσιμα καλάθια στην παράταση (VIDEO).

Milwaukee Bucks' Giannis Antetokounmpo catches a pass over Toronto Raptors' Kyle Lowry during an NBA basketball game Friday, Jan. 5, 2018, in Milwaukee. (AP Photo/Aaron Gash)
giannis AP IMAGES

Σε ένα από τα πιο σοβαρά τεστ ενόψει των πλέι οφ απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Ανατολής, οι Μπακς πήραν μία σπουδαία νίκη και πλέον έχουν τη δυνατότητα να πλασαριστούν ακόμα ψηλότερα στη βαθμολογία.

Τα ξημερώματα του Σαββάτου (ώρα Ελλάδας) αντιμετώπισαν τους Ράπτορς στο Τορόντο και χρειάστηκε να πάμε στην παράσταση για να σπάσει τελικά η ομάδα του Γιάννη, το αήττητο σερί επτά αγωνιστικών της παρέας των Λάουρι, Ντερόζαν.

Οι Μπακς ξεκίνησαν άσχημα στο επιπλέον πεντάλεπτο με αποτέλεσμα να βρεθούν πίσω 110-115, όμως στη συνέχεια πέρασαν μπροστά και δεν ξαναέχασαν το προβάδισμα μέχρι το τελικό 122-119.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν σε ένα ακόμα παιχνίδι φανταστικός, με 26 πόντους, 12 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα.

News 24/7

24MEDIA NETWORK