Ο Γουαναμέικερ φέρνει... ανατροπές

Η συμφωνία του Αμερικάνου γκαρντ με τους Σέλτικς και η μετακίνησή του από τη Φενέρμπαχτσε στο ΝΒΑ προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις στο... ευρωπαϊκό παζάρι.

ΡΕΑΛ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ / EUROLEAGUE / ΤΕΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Μπραντ Γουαναμέικερ EUROKINISSI

Τον Μπραντ Γουαναμέικερ "έκλεισαν" οι Σέλτικς για τουλάχιστον ένα χρόνο και η συμφωνία αυτά επηρεάζει το μεταγραφικό σχεδιασμό αφενός της Φενέρμπαχτσε αφετέρου τρίτων ομάδων.

Διότι πλέον οι πρωταθλητές Τουρκίας αναζητούν έναν γκαρντ που θα πλαισιώσει τον Κώστα Σλούκα και τον (δεδομένο) Σκότι Γουιλμπέκιν.

Ποιος θα είναι αυτός; Μεγάλος στόχος παρουσιάζεται να είναι ο Μίλος Τεόντοσιτς. Ο οποίος ναι μεν ενεργοποίησε το συμβόλαιο του δεύτερου χρόνου του με τους Κλίπερς, αλλά την ίδια στιγμή δεν είναι καθόλου βέβαιο πως θα μείνει στο Λος Άντζελες.

Τον Σέρβο ο Ομπράντοβιτς τον ήθελε κάποτε στον Παναθηναϊκό. Λέτε να συνεργαστούν τώρα; Ενδεχομένως...

Πάντως στην αμερικάνικη αγορά θα κυκλοφορεί ελεύθερος και ο Σέιν Λάρκιν, καθώς η προσθήκη του Γουαναμέικερ στο ρόστερ των "Κελτών" τον φέρνει εκτός ρόστερ. Άλλη μία περίπτωση γκαρντ που θ' απασχολήσει ευρωπαϊκές ομάδες που θα ψάχνουν "άσο", ιδίως μετά το δείγμα γραφής του στην Μπασκόνια τη σεζόν 2016-17.

Πόσες πιθανότητες υπάρχουν ν' απασχολήσει τις δύο ελληνικές ομάδες; Ο χρόνος θα δείξει...

News 24/7

24MEDIA NETWORK