Ο Γουέιντ έκανε γυμνή φωτογράφηση κι αποκάλυψε πως του αρέσει το... πεντικιούρ!

Ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ, Ντουέιν Γουέιντ φωτογραφήθηκε γυμνός για το εξώφυλλο του περιοδικού "ESPN" κι αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως του αρέσει να κάνει πεντικιούρ.

Ο Ντουέιν Γουέιντ ξεπέρασε τους ενδοιασμούς που είχε και πραγματοποίησε γυμνή φωτογράφηση για το εξώφυλλο του περιοδικού του ESPN. Ο σούπερ σταρ των Μαϊάμι Χιτ αποκάλυψε μάλιστα πως απολαμβάνει να κάνει πεντικιούρ, να βάφει τα νύχτια του και δεν τον ενδιαφέρει τι θα πει ο κόσμος.

"Αφού βρίσκομαι στο Μαϊάμι, πηγαίνω πάντα στο Soho House και απολαμβάνω ένα επαγγελματικό πεντικιούρ", είπε ο 32χρονος άσος και συνέχισε αστειευόμενος: "Κάνω πεντικιούρ και βάφω τα νύχια μου μαύρα. Βέβαια δεν ξέρω τι θα πουν όσοι με δουν. Από τη στιγμή που εγώ νιώθω άνετα με αυτό δεν με νοιάζει. Είναι αυτό που θέλω. Εξάλλου όταν παίζεις μπάσκετ τα νύχια σου γίνονται μαύρα. Οπότε απλά τα κάνω πιο μαύρα και γυαλιστερά".

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην απόφαση να φωτογραφηθεί γυμνός: "Με έπιανε άγχος στην ιδέα ότι θα φωτογραφηθώ γυμνός μπροστά σε τόσο κόσμο. Ενιωθα ανασφαλής. Είμαι και εγώ άνθρωπος με ανασφάλειες όπως όλοι οι άλλοι".

Δείτε τις PHOTOS: