Ο αδιάφορος Γουέιντ έκανε σουτάκια την ώρα του καβγά!

Ούτε το ξύλο που παρ' ολίγον να πέσει στο Μπουλς-Σέλτικς ήταν δυνατόν να ταράξει την ηρεμία του Ντουέιν Γουέιντ. Ο οποίος προτίμησε να κρατηθεί "ζεστός".

Ο αδιάφορος Γουέιντ έκανε σουτάκια την ώρα του καβγά!

Με 22 πόντους, 6 ριμπάουντ και 5 ασίστ ο Ντουέιν Γουέιντ ήταν εκ των βασικών πρωταγωνιστών στην επικράτηση (105-99) των Μπουλς επί των Σέλτικς, σε μια κλασική μάχη ανατολικών ομάδων. Τέλειωσε μάλιστα το ματς με 4/6 τρίποντα, μεταξύ των οποίων αυτό που καθόρισε την τύχη του αγώνα και επί της ουσίας έχρισε τους "ταύρους" νικητές.

Χορταστικό, αν μη τι άλλο, το ντεμπούτο από τον πρώην ηγέτη των Χιτ!

Τι τον βοήθησε ν' απαλλαγεί από το άγχος της πρώτης φοράς στο Σικάγο; Η συγκέντρωση στο στόχο και η αποστασιοποίηση απ' ό,τι κι αν συνέβαινε στο παρκέ και θα μπορούσε να του αποσπάσει την προσοχή, να τον βγάλει από το ρυθμό του, να του επηρεάσει το μυαλό.

Γι' αυτό και έμεινε αμέτοχος όταν στο παρκέ του "United Center" στήθηκε καβγάς με αφορμή ένα φάουλ στον Μπάτλερ. Τη στιγμή που οι άλλοι εννέα παίκτες βρίσκονταν στην εστία της έντασης, άλλοι έτοιμοι να λύσουν το ζωνάρι και άλλοι για να σβήσουν τη φωτιά, ο Γουέιντ αδιαφορούσε. Και δοκίμαζε το χέρι του από το τρίποντο.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΟ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Συγκλόνισε κατά την είσοδό του στο γήπεδο των Μπουλς ο Γουέιντ
Ο πανηγυρισμός του Γουέιντ στο τελευταίο τρίποντο τα λέει όλα

News 24/7

24MEDIA NETWORK