Ο Γουέστμπρουκ χρωστάει μεγάλη χάρη στον Ντουράντ

Η ανταλλαγή μεταξύ Θάντερ-Πέισερς για χάρη του Πολ Τζορτζ δεν θα είχε γίνει ποτέ, αν δεν είχε μεσολαβήσει ο "KD"!

United States basketball players Paul George and Kevin Durant and the rest of basketball team, not pictures, watch boxing matches at Riocentro during the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/Frank Franklin II)
United States basketball players Paul George and Kevin Durant and the rest of basketball team, not pictures, watch boxing matches at Riocentro during the 2016 Summer Olympics in Rio de Janeiro, Brazil, Saturday, Aug. 13, 2016. (AP Photo/Frank Franklin II) AP

Αν ο Ράσελ Γουέστμπρουκ είχε μάθει πως ο Κέβιν Ντουράντ έπεισε τον Πολ Τζορτζ να δεχθεί να πάει στους Θάντερ, ίσως είχε μπλοκάρει την ανταλλαγή με τους Πέισερς. Διότι ο MVP του ΝΒΑ ούτε που θέλει ν' ακούει το όνομα του "KD", πόσο μάλλον να ξέρει ότι μεσολάβησε για να τον βοηθήσει.

Τουναντίον ο MVP των τελικών δεν λειτούργησε... εκδικητικά. Μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την πρώην ομάδα του και έκανε τον Τζορτζ να δει με άλλο μάτι την προοπτική των Θάντερ, τη στιγμή που ζύγιζε τα δεδομένα για το μέλλον.

Ο ίδιος μίλησε για την τηλεφωνική συνομιλία που είχαν. " Του άρεσε του KD", αποκάλυψε ο νέος all star παίκτης των Θάντερ και μετέφερε επ' ακριβώς τα λόγια του Ντουράντ στην επικοινωνία που είχαν όταν τον κάλεσε για να τον ρωτήσει λεπτομέρειες. ' Το μέρος θα σε συναρπάσει. Μπορούν να σου προσφέρουν ό,τι άλλες ομάδες δεν μπορούν: από τους τους ανθρώπους, την προετοιμασία και τις εγκαταστάσεις μέχρι τους μάγειρες και τα γεύματα".

Αυτό που ενδεχομένως δεν μπορούν να του δώσουν είναι το δαχτυλίδι του πρωταθλητή. Γι' αυτό μάλλον δεν του είπε ο "KD".

AP Photo/Frank Franklin II

News 24/7

24MEDIA NETWORK