Ο Ιρβινγκ έπαθε...Σπανούλη! Γιατί ζήτησε ανταλλαγή

Ο Κάρι Ιρβινγκ ζήτησε να φύγει από τους Καβαλίερς βάζοντας φωτιά στην αγορά του ΝΒΑ. Τι όμως ώθησε τον Αμερικανό παικταρά στο να ζητήσει ανταλλαγή από το Κλίβελαντ;

Cleveland Cavaliers' Kyrie Irving (2) passes around Boston Celtics' Marcus Smart (36) during the second half of Game 4 of the NBA basketball Eastern Conference finals, Tuesday, May 23, 2017, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Irving AP

Τι συμβαίνει επιτέλους στους Κλίβελαντ Καβαλίερς το εφετινό καλοκαίρι; Ο τζένεραλ μάνατζερ Ντέιβιντ Γκρίφιν αποτέλεσε παρελθόν, ο Λεμπρόν Τζέιμς άφησε να διαρρεύσει η απογοήτευσή του και ο...Ιρβινγκ θέλει να φύγει.

Ναι, βεβαίως καλά διαβάσατε. Ο δαιμόνιος πλέι μέικερ, ο υπαρχηγός του Τζέιμς, θέλει να γίνει ανταλλαγή και να παίξει μπάσκετ μακριά από το Κλίβελαντ με το οποίο έχει φτάσει σε τρεις συνεχόμενους τελικούς στο ΝΒΑ.

Ο λόγος; Τα αμερικανικά δίκτυα μιλούν για μία περίπτωση... που στα καθ' ημάς θυμίζει ... Σπανούλη. Ο Αμερικανός γκαρντ ζήτησε να γίνει ανταλλαγή για να απαλλαγεί από τη σκιά του Τζέιμς και να πάει σε μία ομάδα στην οποία θα διαδραματίζει τον απολύτως πρωταγωνιστικό ρόλο!

Ο,τι ζήτησε δηλαδή και ο Βασίλης Σπανούλης το 2010 όπως εικάζεται. Θέλησε να γίνει ηγέτης μακριά από τον Διαμαντίδη και υπέγραψε στον Ολυμπιακό στον οποίο και μεγαλούργησε. Αλλά τα μεγέθη και άλλα τα πρωταθλήματα βέβαια αλλά...

News 24/7

24MEDIA NETWORK