Ο Κάρι πήρε την ευχή της κόρης του πριν από τον τελικό

Η Ράιλι Κάρι είναι το αστέρι που λάμπει πιο πολύ και από τον πατέρα της, Στίφεν, στην πορεία των Γουόριορς μέχρι τους τελικούς του ΝΒΑ.

Golden State Warriors guard Stephen Curry speaks with his daughter Riley at a news conference after Game 5 of the NBA basketball Western Conference finals against the Houston Rockets in Oakland, Calif., Wednesday, May 27, 2015. The Warriors won 104-90 and advanced to the NBA Finals. (AP Photo/Ben Margot)
κάρι ουόριορς NBA AP

Η αξιολάτρευτη μικρή, η οποία έχει δώσει το δικό της ξεχωριστό σόου τόσο στη μία όσο και στη δεύτερη συνέντευξη Τύπου που παραβρέθηκε μαζί με τον Στίφεν Κάρι σε διάστημα λίγων ημερών, αποτελεί δικαιολογημένα το γούρι του μεγάλου αστέρα της ομάδας του Όκλαντ.

Διότι σε αυτήν απευθύνθηκε πριν από το πρώτο ματς της σειράς με τους Καβαλίερς, στους τελικούς του ΝΒΑ, στο οποίο οι Γουόριορς νίκησαν 108-100 στην παράταση.

Ο Κάρι πλησίασε την κερκίδα που καθόταν το δίχρονο κοριτσάκι παρέα με τη μητέρα του και μαζί με την ευχή του για καλή τύχη/επιτυχία στον αγώνα έλαβε κι ένα φιλί.

Το χαρακτηριστικό στιγμιότυπο αποτυπώθηκε στην κάμερα που ακολουθούσε σταθερά τον Κάρι όσο ήταν στο παρκέ. Αποδεικνύεται δε ότι η μικρή Ράιλι είναι η πιο φανατική θαυμάστριά του, αφού δεν χάνει αγώνα για αγώνα.

Διαβάστε ακόμη:

Νικητές στην παράταση οι Γουόριορς, 108-100 τους Καβαλίερς

News 24/7

24MEDIA NETWORK