Ο Κούμπαν θέλει πιο μακριά το τρίποντο

Ο Μαρκ Κούμπαν καταθέτει την πρόταση να πάει ακόμα πιο μακριά από τα 7.25 η γραμμή του τριπόντου στο ΝΒΑ.

Πάντα ανήσυχος για το παρόν και το μέλλον του μπάσκετ, ο Μαρκ Κούμπαν κατέθεσε μία ακόμα ενδιαφέρουσα πρόταση στο τραπέζι.

Ο ιδιοκτήτης των Ντάλας Μάβερικς, μανιακός του αθλήματος, προτείνει να πάει ακόμα πιο μακριά η γραμμή του τριπόντου στο ΝΒΑ από τα 7.25μ που βρίσκεται σήμερα.

Ιδού πως το αιτιολόγησε: "Πρώτα απ' όλα δεν πιστεύω ότι τα τρίποντα θα μειωθούν. Είναι όμως σαφές ότι θα "ανοίξει" περισσότερο το γήπεδο για να γίνονται περισσότερα ντράιβ, άρα θα επωφεληθούν παίκτες με ειδικά προσόντα".

Εναλλακτικά, όπως προτείνει ο Κούμπαν, αυτό το μέτρο μπορεί να εφαρμοστεί πρώτα στη D-League για να δουν οι αρμόδιοι στην πράξη την εφαρμογή του. Παράλληλα απορρίπτει την ιδέα να οριστεί γραμμή... τετράποντου.

Ολα αυτά ενώ οι Μάβερικς είναι μία από τις τρεις χειρότερες ομάδες του εφετινού ΝΒΑ στο ποσοστό στα τρίποντα. Μόλις με 29.5% σουτάρουν ο Νοβίτσκι και η παρέα του. 

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!