Ο Κουφός ήταν παρών σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της σεζόν!

Ένας πατέρας που συναντά τα παιδιά του μετά από μήνες, το τραγούδι που επιλέχθηκε για την περίσταση και ο ομογενής σέντερ που είδε το σκηνικό να διαδραματίζεται μπροστά του.

Ο Κουφός ήταν παρών σε μια από τις πιο συγκινητικές στιγμές της σεζόν!
Κουφός Κινγκς AP PHOTO/RICH PEDRONCELLI

Λίγο από... Βίκυ Χατζηβασιλείου και το τηλεοπτικό "Πακέτο" της είχε το ματς των Κινγκς με τους Σανς στο Σακραμέντο. Αναμνηστικό αντικείμενο και άγνωστος αποστολέας δεν υπήρχαν στο πρόγραμμα.

Υπήρχε όμως ένας Αμερικάνος λοχίας που υπηρετεί στο Αφγανιστάν, γύρισε στην πατρίδα και συνάντησε τα παιδιά του στο παρκέ! Ντυμένος φυσικά με στρατιωτική περιβολή, διότι έτσι όριζαν οι... τηλεοπτικοί κανόνες!

Ο γιος και η κόρη του Σον Σάλιβαν πίστεψαν ότι είχαν επιλεχθεί να συμμετάσχουν σε κάποια προωθητική ενέργεια των Κινγκς κατά τη διάρκεια της πρώτης περιόδου. Το... κόλπο όμως ήταν καλά οργανωμένο. Τους έδεσαν τα μάτια και τους ζήτησαν να βρουν στο χώρο τη μασκότ της ομάδας.

Τα δυο παιδιά έκαναν κάποια "τυφλά" βήματα αντί όμως ν' ανακαλύψουν τον "Σλάμσον", το... θρυλέων των "βασιλιάδων", έπεσαν πάνω σε μια άλλη φιγούρα - ανδρική. Την οποία αναγνώρισαν μόνο αφότου αφαίρεσαν τη μάσκα από το πρόσωπό τους!

Ήταν τότε που από τα ηχεία του γηπέδου ακούστηκε το "Coming Home", μια RnB μπαλάντα που πρωτοτραγούδησαν το Νοέμβριο του 2010 ο Diddy και οι Dirty Money, ταιριαστή για την περίσταση.

Η κάμερα εστίασε φυσικά στις εκφράσεις και στην έκρηξη συναισθημάτων των δυο παιδιών που εκτός από έκπληκτα έβαλαν και τα κλάματα. Μανούλα οι Αμερικανοί σε κάτι τέτοια...

Η θετική ενέργεια βοήθησε και την παρέα του Κώστα Κουφού. Ο οποίος είχε 8 πόντους και 8 ριμπάουντ στο 99-92 επί των "ήλιων".

News 24/7

24MEDIA NETWORK