Ο Λεάντρο Μπαρμπόζα γύρισε στο Φίνιξ!

Μετά από δύο σεζόν στους Γουόριορς και ένα δαχτυλίδι πρωταθλητή, ο Λεάντρο Μπαρμπόζα γύρισε για τρίτη φορά στο σπίτι του: στο Φίνιξ.

Αν ο Λεάντρο Μπαρμπόζα έκανε καριέρα στο ΝΒΑ οφείλεται στην επιμονή των Σανς να τον στηρίξουν. Ο Βραζιλιάνος γκαρντ δεν ξέχασε ποτέ το Φίνιξ και με την πρώτη ευκαιρία γύρισε στην ομάδα που έφτιαξε το όνομα του.

Αφού κατέκτησε το πρωτάθλημα με τους Γουόριορς και ξαναβρήκε εν μέρει τον εαυτό του, ο Μπαρμπόζα πήρε την απόφαση να κάνει τρίτη θητεία στους "ήλιους" και να βοηθήσει όσο του επιτρέπεται στην ανοικοδόμηση που επιχειρείται.

Σίγουρα δεν μπορεί να είναι ο παίκτης του 2007, όταν με 18.1 πόντους και 43% από το τρίποντο αναδείχθηκε ο καλύτερος έκτος του πρωταθλήματος. Έχει πάντως τον χαρακτήρα να δουλέψει με τους νεότερους και να ηγηθεί στ' αποδυτήρια, απαλλαγμένος από το άγχος να επωμιστεί το σκοράρισμα.

Στους Σανς υπέγραψε συμβόλαιο για δύο χρόνια έναντι 4 εκατ. ετησίως. Στο δεύτερο χρόνο πάντως μόνο τα 500.000 είναι εγγυημένα.

Ζαν Πρες

Ο χρόνος θα κάνει κορυφαίο τον Γιάννη

Ο Γιάννης Φιλέρης συμφωνεί ότι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αδίκως δεν συμπεριλήφθηκε στο ψηφοδέλτιο για τον καλύτερο αθλητή της χρονιάς αλλά διαφωνεί ότι είναι ο κορυφαίος. Θα γίνει όμως, πολύ σύντομα.