"Είναι Jordan, Shaq και Magic μαζί"!

Ο Shaquille O'Neal έριξε... βόμβα στο NBA. Αυτή τη φορά δεν έκανε σύγκριση του Jordan με τον LeBron, αλλά είπε πως ο άσος των Cavaliers είναι σαν τον Jordan και άλλους δυο σπουδαίους παίκτες μαζί!

"Είναι Jordan, Shaq και Magic μαζί"!
LeBron jordan

Πριν λίγες ημέρες ο LeBron James έγραψε ιστορία, καθώς ξεπέρασε τον σπουδαίο Michael Jordan και έγινε ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία των πλέι οφ. Μιλώντας για τα κατορθώματα του, ο Shaquille O'Neal δεν μπήκε καν στην διαδικασία να τον συγκρίνει με τον MJ.

Πήγε ένα βήμα παραπέρα. Τόσο... πέρα που οι δηλώσεις του έχουν συζητηθεί: "Είναι μία μίξη του Jordan, εμένα και του Magic", είπε αρχικά ο Shaq και συνέχισε:

"Σαν εμένα γιατί είναι δυνατότερος από τους αντιπάλους του. Σαν τον Jordan γιατί σκοράρει όποτε και όπως θέλει και σαν τον Magic γιατί μπορεί και φτιάχνει παιχνίδι για τους άλλους. Ήταν έτσι σε όλη του την καριέρα. Ακόμα και στο σχολείο! Το ήξερα πως ήταν ξεχωριστός από το σχολείο ακόμα".

Καταλήγοντας, τόνισε:

"Δυο παίκτες έχω γνωρίσει τελευταία με αυτή την αποφασιστικότητα. Τον Lebron και τον Kobe. Ακόμα και σε μικρή ηλικία, έκαναν τα πάντα για να πετύχουν το όνειρο τους και ήθελαν κάποια στιγμή να τους αναγνωρίσουν ως κορυφαίους. Και οι δυο τα κατάφεραν".

News 24/7

24MEDIA NETWORK