Ο Λεμπρόν "έσπασε" το συμβόλαιο του, αποφασίζει αν θα μείνει

Νέο συμβόλαιο και ενίσχυση του ρόστερ διεκδικεί ο Λεμπρόν Τζέιμς με την κίνησή του να "διακόψει" τη συνεργασία του με τους Καβαλίερς.

Ο Λεμπρόν "έσπασε" το συμβόλαιο του, αποφασίζει αν θα μείνει

Ελεύθερος να φύγει από το Κλίβελαντ, αν φυσικά θέλει, είναι ο Λεμπρόν Τζέιμς μετά την απόφασή του να κάνει χρήση του δικαιώματος να αποποιηθεί τον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του.

Ο "Βασιλιάς" επρόκειτο να αμειφθεί με 21.5 εκατ. δολάρια για την επόμενη σεζόν, προτίμησε όμως να διεκδικήσει νέα μικρής διάρκειας συμφωνία, ενός ή δύο ετών, προκειμένου να ψάξει έπειτα, όταν θ' αυξηθεί το salary cap, το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας του.

Στόχος του Τζέιμς είναι να μείνει στους Καβαλίερς, στους οποίους επέστρεψε πέρυσι για να κλείσει την καριέρα του. Αυτό όμως, όπως γράφεται στο ESPN, δεν είναι βέβαιο. Θα εξαρτηθεί εν πολλοίς από τις κινήσεις που θα κάνει η διοίκηση των φιναλίστ στο μεταγραφικό πεδίο και ιδίως από την εξέλιξη των υποθέσεων των Τριστάν Τόμπσον και Κέβιν Λοβ - έχει ήδη μείνει ο Μοζγκόφ. Αν δηλαδή του χρόνου το ρόστερ θα είναι ανταγωνιστικό προκειμένου να διεκδικηθεί με περισσότερες πιθανότητες ο τίτλος του ΝΒΑ.

Το σίγουρο είναι πως ο Λεμπρόν, εκτός από καλά χρήματα, θέλει και συμπαραστάτες. Το αποδεικνύει η κίνηση τακτικής.

News 24/7

24MEDIA NETWORK