Ο ΛεΜπρόν πρώτα έκραξε και μετά έκανε... γκάφα!

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς ξέσπασε την Πέμπτη απέναντι σε συμπαίκτες και προπονητή, αλλά την Παρασκευή πάτησε γραμμή στα τελευταία δευτερόλεπτα και οι Καβαλίερς δέχθηκε την τρίτη διαδοχική τους ήττα (VIDEO).

Cleveland Cavaliers head coach Tyronn Lue, front right, talks with LeBron James during the second half of an NBA basketball game against the Indiana Pacers, Friday, Jan. 12, 2018, in Indianapolis. (AP Photo/Darron Cummings)
lebron AP IMAGES

Η σεζόν δεν ξεκίνησε καλά για τους Καβαλίερς που έκαναν συνεχόμενες ήττες δείχνοντας μία γερασμένη ομάδα δίχως ενέργεια. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς βγήκε μπροστά, άρχισε να πραγματοποιεί σπουδαία παιχνίδια και συμπαρασύροντας τους συμπαίκτες του άρχισε να παίρνει σερί νίκες.

Τον τελευταίο μήνα βέβαια η κατάσταση μοιάζει με εκείνη στο ξεκίνημα. Οι Καβαλίερς δείχνουν πως... ξεφούσκωσαν και πλέον μετρούν τρεις σερί ήττες! Όλα αυτά έχουν επηρεάσει στον "βασιλιά" που κόντρα στους Ράπτορς τα έβαλε τόσο με τους συμπαίκτες όσο και τον προπονητή του!

Μία μέρα αργότερα ο ΛεΜπρόν φέρει μεγάλη ευθύνη για την ήττα της ομάδας του Κλίβελαντ, αφού πέντε δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα και με το σκορ να είναι 96-95 υπέρ των Πέισερς έκανε... γκάφα. Πάτησε τη γραμμή στην προσπάθεια του να πλησιάσει τη ρακέτα και χάθηκε η ευκαιρία για την ανατροπή!

Στην εξέλιξη της φάσης οι Πέισερς κέρδισαν φάουλ, ευστόχησαν στη μία βολή, όμως το τρίποντο του ΛεΜπρόν ήταν άστοχο.

AP Photo/Darron Cummings

News 24/7

24MEDIA NETWORK