Ο Λεμπρόν τα έβαλε με τα... σκουπίδια της δημοσιογραφίας

Έξω από τα ρούχα του βγήκε ο Λεμπρόν Τζέιμς, όταν έμαθε πως πιέζει για την ανταλλαγή Λοβ-Άντονι. Πώς χαρακτήρισε δημοσίευμα-δημοσιογράφο, τι είπε για τον κολλητό του. Ο Λοβ απάντησε μέσω... Τσόρτσιλ.

Στην "Daily News" της Νέας Υόρκης γράφηκε πως ο Λεμπρόν Τζέιμς πιέζει τους Καβαλίερς προκειμένου ο κολλητός του Καρμέλο Άντονι να μετακομίσει από τη Νέα Υόρξη στο Κλίβελαντ. Ακόμη κι αν χρειαστεί να "θυσιαστεί" γι' αυτό ο Κέβιν Λοβ.

Όλοι ξέρουν ότι ο "βασιλιάς" κάνει κουμάντο στους Καβς, ανεβάζει και κατεβάζει... προπονητές (Μπλατ, Λου). Τη φήμη αυτή πάντως τη διέψευσε κατηγορηματικά. "Είναι σκουπίδια", ανέφερε γι' αυτά που γράφηκαν και συμπλήρωσε εξαγριωμένος πως "σκουπίδι είναι και ο τύπος που το έγραψε".

Πριν από μερικές ημέρες ο Τζέιμς είχε αρκεστεί να πει απλώς πως "αυτό που θέλω για τον φίλο μου είναι το καλύτερο, ανεξαρτήτως τι είναι αυτό. Θέλω μόνο να είναι χαρούμενος".

Ούτε ο Κέβιν Λοβ έμεινε άπραγος αντιδρώντας δια στόματος... Τσόρτιλ. "Ένα ψέμα φτάνει κάνει το μισό γύρο του κόσμου προτού η αλήθεια έχει την ευκαιρία να ντυθεί", είχε πει ο Βρετανός πολιτικός και ο Καλιφορνέζος φόργουορντ χρησιμοποίησε τη δημοφιλή φράση για να εμποδίσει τη διασπορά της αμφιλεγόμενης πληροφορίας.