Ο Λεμπρόν τον "έχασε" κι αυτόν. Βορρά πάει ο Λέοναρντ!

Τζέιμς σε... απόγνωση! Πήγε στους Λέικερς για να διεκδικήσει το δαχτυλίδι του πρωταθλητή, ξέμεινε ωστόσο με τα πιτσιρίκια, ταλαντούχα μεν, άγουρα δε, αφού ούτε ο Τζορτζ ούτε ο Κάζινς ούτε ο Λέοναρντ κατέληξαν στο Λος Άντζελες.

San Antonio Spurs forward Kawhi Leonard, left, guards Cleveland Cavaliers forward LeBron James during the first half of an NBA basketball game, Monday, March 27, 2017, in San Antonio. (AP Photo/Darren Abate)
Καουάι Λέοναρντ και Λεμπρόν Τζέιμς AP PHOTO/DARREN ABATE

Το έχετε υπ' όψιν το "Butterfly Effect". Όχι τη χολιγουντιανή ταινία με τον Άστον Κάτσερ, τον όρο που πρωτοχρησιμοποίησε ο μετεωρολόγος Έντουαρντ Λόρεντζ. Σύμφωνα με τον οποίο, "αν μια πεταλούδα κινήσει τα φτερά της στον Αμαζόνιο, μπορεί να φέρει βροχή στην Κίνα".

Αυτό ακριβώς συνέβη μετά τη συμφωνία μεταξύ Σπερς και Ράπτορς για την ανταλλαγή της χρονιάς που θα στείλει τον Καουάι Λέοναρντ (μαζί με τον Ντάνι Γκριν) στο Τορόντο και τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν (με τον Πέλτλ, ντραφτ-πικ) στο Σαν Αντόνιο!

Διότι τα... απόνερα έφτασαν ως τη δυτική ακτή και το Λος Άντζελες.

Εξηγούμαστε. Ο Λεμπρόν Τζέιμς αποφάσισε να παίξει για τους Λέικερς έχοντας λάβει τις εγγυήσεις πως το σύνολο που θα έχει δίπλα του θα είναι ανταγωνιστικό, έτοιμο να πρωταγωνιστήσει διεκδικώντας τον τίτλο. Στην πορεία αρχίζει να διαπιστώσει πως τουλάχιστον γι' αυτό το καλοκαίρι πρόκειται για κάτι ανέφικτο. Διότι ο Πολ Τζορτζ αποφάσισε να μείνει στους Θάντερ, ο Κάζινς προτίμησε τη σιγουριά των Γουόριορς και ο Λέοναρντ καταλήγει στους Ράπτορς (ακόμη κι αν δεν θέλει να μείνει). Τρεις αστέρες που οι "λιμνάνθρωποι" ήθελαν να τοποθετήσουν δίπλα στον "Βασιλιά", αλλά δεν βρήκαν τον τρόπο πώς θα γίνει αυτό.

Πλέον ο Λεμπρόν οφείλει να παλέψει μόνος του για την υπέρβαση. Έχοντας ένα "στρατό" από γεμάτα ταλέντο πιτσιρίκια, χωρίς όμως εμπειρίες. Ο Μπολ (αν μείνει), ο Χαρτ, ο Ίνγκραμ, ο Μιχάιλιουκ και ο Κούζμα είναι παίκτες με λαμπρό μέλλον, αλλά αμφίβολο πρωταθληματικό παρόν. Μην πείτε πως με Ρόντο, Πόουπ, Στέφενσον και ΜακΓκι γίνεται η δουλειά απέναντι σε πανίσχυρους Γουόριορς, Ρόκετς, Θάντερ, Σέλτικς ή Σίξερς;

News 24/7

24MEDIA NETWORK