Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε τον Μάικλ Τζόρνταν να ξεκαρδιστεί!

Η απίθανη ατάκα του Προέδρου Ομπάμα που έκανε τον Μάικλ Τζόρνταν να πέσει κάτω από τα γέλια!

Ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε τον Μάικλ Τζόρνταν να ξεκαρδιστεί!

Ο Μάικλ Τζόρνταν έχει τόσες διακρίσεις και άλλα τόσα προσωπικά βραβεία που θέλει ώρα να καταμετρηθούν. Την Τρίτη παρόλα αυτά, παρέα με τον Καρίμ-Αμπντούλ Τζαμπάρ και άλλες 19 προσωπικότητες απ' όλο το υπόλοιπο φάσμα της κοινωνίας, ήταν ένας εξ αυτών που παρασημοφορήθηκαν με το Μετάλλιο της Ελευθερίας. Την ύψιστη τιμή για κάθε Αμερικανό πολίτη!

Η τελετή που οργανώθηκε στο Λευκό Οίκο είχε φυσικά πρωτόκολλο - δεν θα μπορούσε να συμβεί διαφορετικά. Μα με τον -χαρισματικό ρήτορα- Μπαράκ Ομπάμα στο βήμα ο πάγος έσπασε πάρα πολύ γρήγορα.

Ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε κανένα ενδοιασμό να κάνει πλάκα με τους "καλεσμένους" του όταν μιλούσε γι' αυτούς. Όταν μάλιστα έφτασε στον κορυφαίο των κορυφαίων, ήταν παραπάνω από απολαυστικός. " Πάντα λατρεύω να είμαι σε αυτήν την τελετή, αλλά η εφετινή είναι μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή κλάση. Έχουμε καινοτόμους και καλλιτέχνες, υπηρέτες του κράτους, πρόσωπα που προκαλούν πάθη, αθλητές και φημισμένους ηθοποιούς, όπως αυτός ο τύπος από το Space Jam".

Η κατάληξη της φράσης του ήταν αρκετή για να πλημμυρίσει η αίθουσα με έντονα γέλια, κάποιοι δεν μπορούσαν να σταματήσουν. Ο ίδιος ο Μάικλ Τζόρνταν, που βρισκόταν μία σειρά πιο πίσω από τον Πρόεδρο, δεν συγκρατήθηκε και σχεδόν τον έπιασε νευρικό.

" Είναι κάτι περισσότερο από ένα λογότυπο, είναι κάτι περισσότερο από έναν ιντερνετικό meme", συνέχισε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ δίνοντας ρεσιτάλ ατάκας, με χιούμορ πολύ πιο εμπνευσμένο και από των καλύτερων stand up comedians της χώρας.

News 24/7

24MEDIA NETWORK