Ο νέος συμπαίκτης του Giannis μπορεί να στείλει τους Μπακς στα play off

Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο θέλει τα playoff και δεν τα παρατάει! Οι Μιλγουόκι Μπακς έκαναν την κίνηση που πιστεύουν πως θα τους δώσει ώθηση για την είσοδο στην πολύτιμη οχτάδα.

Ο νέος συμπαίκτης του Giannis μπορεί να στείλει τους Μπακς στα play off
2016 NBAE

Τα "ελάφια" δεν τα παρατάνε. Ο Giannis και η παρέα του βρίσκονται μόλις τρεις νίκες πίσω από την 8η θέση και τους Πίστονς και θέλουν πολύ την είσοδο στα playoffs.

Παρά τον σοβαρό τραυματισμό του Τζαμπάρι Πάρκερ και του Μάικλ Μπίσλευ, η ομάδα του Μιλγουόκι επανήλθε δριμύτερη, αφού σύμφωνα με δημοσιεύματα συμφώνησαν με τον Τέρενς Τζόουνς για το υπόλοιπο της σεζόν.

Ο 25χρονος φόργουορντ ξεκίνησε τη σεζόν με τους Πέλικανς, με τους οποίους είχε 11.5 πόντους και 5.9 ριμπάουντ όντας αλλαγή. Πρόκειται για μια αξιόπιστη λύση που δίνει βάθος στη φροντ λαίν των ελαφιών, καθώς πρόκειται για παίκτη που έχει επαφή με το καλάθι και από μακριά (30% εύστοχος σε σουτ τριών πόντων), ενώ μπορεί να κάνει και μεγάλη ζημιά αν βρεθεί σε μεγάλη μέρα, όπως στο πρόσφατο παιχνίδι στις 23 Ιανουαρίου απέναντι στους πρωταθλητές Καβς, που σκόραρε 36 πόντους ισοφαρίζοντας το ρεκόρ καριέρας του.

Θα φτιάξει με τον δικό μας Γιάννη ένα δίδυμο που θα τους οδηγήσει στη "μητέρα των μαχών", τα playoffs;

News 24/7

24MEDIA NETWORK