Ο ΝτεΡόζαν αποχαιρέτησε με δάκρυα το Τορόντο, όχι τους Ράπτορς

Η πίκρα του για την αθέτηση της υπόσχεσης από τους Ουτζίρι-Γουέμπστερ αποτυπώθηκε εμμέσως πλην σαφέστατα στην πρώτη και τελευταία ανάρτησή του ως μέλος της καναδικής ομάδας, αφότου έσβησε όλες τις φωτογραφίες από το λογαριασμό του στο instagram.

Toronto Raptors guard DeMar DeRozan, right, watches the overhead screen in the first half of Game 6 of an NBA basketball first-round playoff series against the Washington Wizards, Friday, April 27, 2018, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon)
Toronto Raptors guard DeMar DeRozan, right, watches the overhead screen in the first half of Game 6 of an NBA basketball first-round playoff series against the Washington Wizards, Friday, April 27, 2018, in Washington. (AP Photo/Alex Brandon) AP

Ο ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν έχει περάσει αρκετά στη ζωή του και στους Ράπτορς είχε βρει, για 9 χρόνια, το καταφύγιό του. Είχε την ανάγκη να αισθάνεται άνετα σ' ένα οικείο γι' αυτόν περιβάλλον και να μην αμφισβητεί τον εαυτό του. Από το 2009 (τη χρονιά του Γκρίφιν και του Χάρντεν) που έγινε ντραφτ (στο Νο9) είχε αυτό που ζητούσε.

Όταν κατά το σάμερ λιγκ έλαβε τη δέσμευση πως δεν θα συμπεριληφθεί σε οποιοδήποτε ανταλλαγή, ένιωθε εξασφαλισμένος. Μέχρι τη στιγμή που έχασε τον κόσμο, μαθαίνοντας πως φεύγει για το Σαν Αντόνιο για χάρη του Λέοναρντ. Ασχέτως ομάδας, ασχέτως αν οι παράγοντες των Ράπτορς έκαναν λόγο για παρανόηση, για να δικαιολογηθούν, ήταν ένα χτύπημα κάτω από τη μέση. Που πόνεσε πολύ.

Φάνηκε στον τρόπο που θέλησε ν' αποχαιρετήσει τους ανθρώπους και την πόλη. Σε καμία περίπτωση τους Ράπτορς.

" Οι λέξεις δεν θα μπορέσουν ποτέ να εκφράσουν ό,τι σημαίνετε για μένα. Ήμουν μόλις ένα 19χρονο παιδί από το Κόμπτον όταν πρωτοσυναντηθήκαμε, αλλά με υποδεχθήκατε και με αγκαλιάσατε σαν να ήμουν ένας από σας. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη και το πάθος που μου δώσατε αυτά τα εννέα χρόνια. Το μόνο που ήθελα να κάνω είναι να τ' αντιγράψω επί δέκα μόνο και μόνο για να δείξω την εκτίμησή μου. Σ' ευχαριστώ Τορόντο, σ' ευχαριστώ Καναδά", έγραψε στη μοναδική ανάρτηση που υπάρχει πλέον στο λογαριασμό του στο instagram.

Προφανώς θέλει να "διαγράψει" το παρελθόν του...

News 24/7

24MEDIA NETWORK