Ο Ντίβατς (δεν) τα μπάλωσε...

Προσπάθησε να εξηγήσει γιατί οι Κινγκς πήραν... ψίχουλα για να δώσουν τον ΝτεΜάρκους Κάζινς, αλλά δεν ήταν πολύ πειστικός ο Βλάντε Ντίβατς.

Σε μια ανταλλαγή που τάραξε τα θεμέλια του ΝΒΑ, οι Πέλικανς πήραν τον σούπερ σταρ ΝτεΜάρκους Κάζινς (και τον Όμρι Κάσπι) από τους Κινγκς για να δώσουν τρεις ρολίστες (Χιλντ, Γκαλογουέι, Έβανς) και μελλοντικά ντραφτ πικς. Ο Βλάντε Ντίβατς είχε μεν τη σύμφωνη γνώμη της ιδιοκτησίας, αλλά απέτυχε να δικαιολογήσει την κίνησή του, η οποία αφαίρεσε ποιότητα από το ρόστερ των "βασιλιάδων".

Τι είπε ο Σέρβος τζένεραλ μάνατζερ; Πως "ήταν καιρός για μια αλλαγή και αποφάσισα πως αυτή ήταν η κατάλληλη κατεύθυνση για τον οργανισμό. Με το ντραφτ να είναι ένα από τα καλύτερα της 10ετίας, αυτή η ανταλλαγή θα μας επιτρέψει ν' αποκτήσουμε το απαιτούμενο βάθος για ένα γεμάτο ταλέντο και αναπτυσσόμενο ρόστερ που θα μας οδηγήσει μπροστά".

Μόνος κερδισμένος απ' όλα αυτά ο Γιώργος Παπαγιάννης, τον οποίο πιστεύουν και είναι πιθανό ν' αυξήσει το χρόνο συμμετοχής του. Γιατί ο Κώστας Κουφός δεν αποκλείεται να φύγει μέχρι την Πέμπτη (καταληκτική ημερομηνία ανταλλαγών).

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.