Ο Ντίβατς παρομοίασε τον Παπαγιάννη με τον Γκασόλ

Τον Μαρκ Γκασόλ θυμίζει στον Βλάντε Ντίβατς τον Γιώργο Παπαγιάννη και γι' αυτόν "θυσίασε" το Νο13.

Ο Ντίβατς παρομοίασε τον Παπαγιάννη με τον Γκασόλ
Παπαγιάννης ΝΒΑ Ντίβατς Γκασόλ

Στο Σακραμέντο ακόμη προσπαθούν να εξηγήσουν γιατί ο Βλάντε Ντίβατς λειτούργησε με τον τρόπο που λειτούργησε τη βραδιά του draft. Η επιλογή του Γιώργου Παπαγιάννη στο Νο13 έπιασε εξ απήνης πολύ κόσμο, εντός ή εκτός ομάδας, και ο Σέρβος τζένεραλ μάνατζερ φρόντισε να εξηγήσει το ακριβές σκεπτικό του.

" Τον παρακολουθούσαμε για ένα χρόνο και πιστεύαμε ότι δεν πρόκειται να είναι διαθέσιμος μετά το 18. Αυτός είναι ο λόγος που τον επιλέξαμε στο 13", ανέφερε ο Ντίβατς, ο οποίος προφανώς και ξέρει να διακρίνει έναν ταλαντούχο ψηλό.

Προσπαθώντας μάλιστα να κοιτάξει μακριά σημείωσε πως στο πρόσωπο του Παπαγιάννη βλέπει έναν σέντερ που θα κάνει θραύση όπως ένας Ισπανός της λίγκας: " Αν με ρωτήσετε ποιον μου θυμίζει έχει την προοπτική να εξελιχθεί στον νέο Μαρκ Γκασόλ. Είναι ένα ψηλό παιδί που ανεβοκατεβαίνει το παρκέ με μεγάλη ευελιξία, παίζει πολύ καλή άμυνα και πήγε πολύ καλά στα σουτ απ' έξω".

Αν ο Παπαγιάννης φτάσει να παίξει οκτώ σερί σεζόν στο ΝΒΑ και να έχει 14.3 πόντους με 7.8 ριμπάουντ και 3.1 ασίστ ανά αγώνα στην καριέρα του, άπαντες θα υμνούν τον Ντίβατς για το "ρίσκο" που υποτίθεται πως πήρε.

News 24/7

24MEDIA NETWORK