Ο Ομπράντοβιτς δίνει στον Ένις την ευκαιρία που δεν είχε...

Μετά από τέσσερις αποτυχημένες απόπειρες να καθιερωθεί στο ΝΒΑ, ο Καναδός πόιντ γκαρντ εντάσσεται στη Φενέρμπαχτσε με στόχο ν' αποδείξει πως αξίζει περισσότερο χρόνο.

Los Angeles Lakers guard Tyler Ennis #10 in actions during an NBA preseason basketball game between Los Angeles Lakers and Minnesota Timberwolves in Anaheim, Calif., Saturday, Sept. 30, 2017. (AP Photo/Ringo H.W. Chiu)
Τάιλερ Ένις AP PHOTO/RINGO H.W. CHIU

Λέτε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς να διάλεξε τυχαία τον Τάιλερ Ένις; Όχι πως δεν έχει κάνει λάθη σ' επιλογές παικτών. Παρόλα αυτά ο "Ζοτς" κάτι θα ξεχώρισε σ' έναν μονίμως εφεδρικό γκαρντ ομάδων που δεν πρωταγωνιστούσαν στο ΝΒΑ.

Στα 24 του ο Καναδός αναζητάει την ευκαιρία να αισθανθεί χρήσιμος και ωφέλιμος για ένα σύνολο. Όπως τότε στο Σίρακιουζ, όταν ήταν ο κουμανταδόρος με 12.9 πόντους, 5.5 ασίστ και 2.1 κλεψίματα στη μία και μοναδική κολεγιακή σεζόν του.

Μετά ήρθε το ντραφτ (Νο18) και η... περιοδεία, όντας μονίμως ένας συμπληρωματικός περιφερειακός, σε Σανς, Μπακς, Ρόκετς και Λέικερς. Από τους οποίους έφυγε πριν από 20 ημέρες, αφού περίσσευε στην περιφέρεια δεδομένης τη απόκτησης του Ρόντο.

Ο Ένις είναι επί της ουσίας ο αντικαταστάτης του Γουαναμέικερ στο ρόστερ των φιναλίστ της Ευρωλίγκας. Έχει 20άρες στο ενεργητικό του και 12 ασίστ ως επίδοση - ρεκόρ στο ΝΒΑ. Άρα κακό δεν τον λες. Αρκεί να αισθανθεί ότι τον ξεχωρίζουν. Γιατί αλλιώς μπορεί να τον πάρει από κάτω...

News 24/7

24MEDIA NETWORK