Ο Παπαγιάννης θα ήταν συμπαίκτης με τον Λεμπρόν, αν...

Ποιο το σενάριο που θα έφερνε τον Έλληνα σέντερ στην παρέα του Βασιλιά και ποιος φρέναρε την υλοποίηση του σχεδίου.

Όταν στο Κλίβελαντ πήραν τη δραστική απόφαση ν' αλλάξουν όλο το ρόστερ, μήπως και ξαναγίνουν διεκδικητές του τίτλου, αφού έπαιζαν χάλια, μαζί με τον Χιλ, τον Κλάρκσον, τον Νανς και τον Χουντ, υπήρχε περίπτωση να πάρουν και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Στο Σακραμέντο είχαν καταλήξει πως ο Έλληνας σέντερ, τον οποίο αλήθεια είναι πως κακομεταχειρίστηκαν, δεν ήταν αυτό που ήθελαν και έψαξαν τον τρόπο να τον ξεφορτωθούν. Η τριμερής ανταλλαγή μεταξύ Κινγκς - Καβς - Τζαζ είχε μέσα της και τον νεαρό Μεγαρίτη. Την ύστατη ώρα ωστόσο το όνομά του διεγράφη από τη λίστα.

Ο λόγος είχε να κάνει με τους φόρους πολυτελείας, τους οποίους στο Κλίβελαντ δεν ήθελαν να πληρώσουν για όχι έναν φτασμένο, αλλά μονάχα για έναν παίκτη με προοπτική εξέλιξης.

Οι Κινγκς το πάλεψαν, παρά τις εσωτερικές φωνές που είχαν αντιρρήσεις, παρόλα αυτά η έκβαση της υπόθεσης δεν ήταν αίσια. Και μετά το πέρας της διορίας για τις ανταλλαγές ο Παπαγιάννης αποδεσμεύτηκε με την αποζημίωση στην τσέπη.

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!