Ο Παπαγιάννης υπέγραψε στους Μπλέιζερς. Θα παίξει όμως;

Το 10ήμερο συμβόλαιο του Γιώργου Παπαγιάννη στους Μπλέιζερς και τα ερωτηματικά που προκάλεσε η απόκτησή του.

Ο Παπαγιάννης υπέγραψε στους Μπλέιζερς. Θα παίξει όμως;
Γιώργος Παπαγιάννης AP PHOTO/NICK WASS

Τι τον θέλουν τον Γιώργο Παπαγιάννη οι Μπλέιζερς; Ο κόουτς Τέρι Στοτς έχει επιλογές στη φροντ λάιν, πίσω από τον πενταδάτο Γιουσούφ Νούρκιτς (Ντέιβις, Κόλινς, Λέοναρντ), αποφάσισε παρόλα αυτά να δώσει μια (δεύτερη) ευκαιρία στον Έλληνα σέντερ. Ο οποίος μετά τη 10η Φεβρουαρίου και την απρόσμενη αποδέσμευσή του από τους Κινγκς παρέμενε χωρίς ομάδα.

Το 10ήμερο συμβόλαιο που ο πρώην ψηλός του Παναθηναϊκού πήρε από την ομάδα του Πόρτλαντ πολλά δεν σημαίνει. Αποτελεί την πιο εύκολη λύση για τις ομάδες του ΝΒΑ. Κανένα ρίσκο, μηδενικό κόστος. Για τον Παπαγιάννη αντίθετα είναι... κερδισμένος χρόνος δίπλα σ' ένα προπονητικό σταφ που βελτιώνει παίκτες (Χάρκλες, Νέιπιερ). Προλαβαίνει βέβαια να προοδεύσει τόσο σύντομα;

Πάντως δικαίωμα να παίξει στα πλέι οφ έχει, αφού έφυγε από το Σακραμέντο μέσα στο χρονικό περιθώριο. Βέβαια ο προηγούμενος με αντίστοιχο συμβόλαιο με τους Μπλέιζερς, ο Μπράντον Ρας, ούτε που πάτησε το παρκέ. Αυτά τα δύο στοιχεία συγκρούονται μετωπικά και έχει ενδιαφέρον να δούμε ποιο εξ αυτών θα "επικρατήσει" στο φινάλε. Γιατί η ένταξη του Παπαγιάννη έφερε πολλές απορίες για τη χρησιμότητά της τη δεδομένη στιγμή.

News 24/7

24MEDIA NETWORK