Ο πατέρας του Οντομ για το γιο του: "Μπορεί να πεθάνει ανά πάσα στιγμή"

O Λαμάρ Οντομ φλερτάρει πολύ έντονα με το θάνατο όπως τονίζει ο ίδιος του ο πατέρας.

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται εκ νέου ο Λαμάρ Οντομ. Δεν πρόκειται για αμφιβόλου προέλευσης πληροφορίες και δημοσιεύματα...άλλου τύπου, αλλά για δηλώσεις του ίδιου του πατέρα του.

Ο Τζόε Οντομ περιέγραψε την εικόνα του γιου του με τα πιο μελανά χρώματα: "Μπορεί να πεθάνει οποιαδήποτε στιγμή. Οποια βελτίωση και αν έδειξε τους τελευταίους μήνες, ουσιαστικά την πέταξε στα σκουπίδια. Αν μπορούσα να του δώσω μία συμβουλή θα ήταν αυτή: να ζητήσει βοήθεια από το Θεό γιατί μόνο αυτό του έχει απομείνει".

Ο Οντομ, άλλοτε αστέρας των Λέικερς, αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τα τελευταία χρόνια με τα ναρκωτικά και το ποτό.

Πέρυσι είχε βρεθεί σε ημικωματώδη κατάσταση σε οίκο ανοχής στο Λας Βέγκας και γλίτωσε στο τσακ. Αναρρώνοντας όμως δεν κατάφερε, όπως δείχνουν τα πράγματα, να ξεφύγει από τα μεγάλα του πάθη.

Wonderkid

Ρέντις, ο τρίτος καλύτερος ρούκι των ΗΠΑ

Ο Κέβιν Ντουράντ έχει πει πως 'θα γίνει σταρ'. Αναλυτές εξηγούν ότι κάνει όλα αυτά που απαιτεί πια το παιχνίδι. Ο Καμ Ρέντις δεν νοιάζεται για τίτλους και highlights. Μόνο για το πώς θα γίνει ο καλύτερος.

Podcasts

Θα πάρει η Ολλανδία το Euro 2020;

Οι εθνικές ομάδες βγάζουν... άγρια ένστικτα στο Pod-όσφαιρο, που καταπιάνεται με την επιστροφή του Λιονέλ Μέσι, τις πιθανότητες να κάνει κάτι η Ολλανδία, με την Εθνική Ελλάδας και με το Euro 2004.