Ο προπονητής που είχε απορρίψει τον Αντετοκούνμπο τον είδε για πρώτη φορά στο All Star Game

Έμεινε με το στόμα ανοιχτό βλέποντάς τον να μαρκάρει από άσο μέχρι σέντερ, να τρέχει, να καρφώνει και να τελειώνει το all star game με 30 πόντους. Ο Τζον Καλιπάρι δεν είχε δει ποτέ τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, τον οποίο ούτε που σκέφτηκε να πάρει στο Κεντάκι!

Ο προπονητής που είχε απορρίψει τον Αντετοκούνμπο τον είδε για πρώτη φορά στο All Star Game

Πιο... Καλιπάρι, πεθαίνεις! Πώς να εξηγήσεις διαφορετικά ότι ο διάσημος προπονητής του Κεντάκι, ένας από τους πλέον καινοτόμους του σπορ, είχε απορρίψει τον Γιάννη Αντετοκούνμπο χωρίς να ξέρει περί τίνος πρόκειται και για πρώτη φορά τον είδε στη διάρκεια του All Star Game.

Τον 58χρονο κόουτς τυχαίο δεν τον λες. Με τίποτα. Αλλά αυτό που ξεστόμισε σε ραδιοφωνική συνέντευξή του, ήταν τουλάχιστον σουρεάλ. Γιατί όντως μπορεί να μην έχει χρόνο να δει πολύ ΝΒΑ, αλλά να μην γνωρίζει τι στο... καλό είναι αυτός ο Αντετοκούνμπο των Μπακς που διάγει την τέταρτη σεζόν του στο κορυφαίο πρωτάθλημα, έχει εκπλήξει με τα προσόντα-κατορθώματα του και όλοι μιλούν-γράφουν γι' αυτόν ξεπερνάει τη φαντασία.

Τι ακριβώς είπε όταν ρωτήθηκε ποιον παίκτη ήθελε ν' αποκτήσει αλλά δεν τα κατάφερε; Ότι " επειδή δεν βλέπω πολύ ΝΒΑ εκτός από τους παίκτες μου, είδα για πρώτη φορά τον 'Greek Freak' και έπαθα πλάκα. Ήταν απίστευτο. Κόντραρε τον Ντέιβις. Μεγάλος, μακρύς, παίζει σαν γκαρντ".

Και αφού σε πρώτη φάση άφησε παραγωγό και ακροατές με το στόμα ανοικτό, ήταν τότε που έδωσε την... είδηση. Πως " ένας συνεργάτης μου ήρθε και μου είπε γιατί δεν παίρνεις ένα παιδί από την Ελλάδα; Και του απάντησα 'αστειεύεσαι'; Μου απάντησε ότι πρέπει να τον δω. Άκουσα κάποια στιγμή γι' αυτόν, αλλά το Μιλγουόκι δεν το δείχνει η τηλεόραση και όταν τον είδα χθες γύρισα στο γιο μου και τον ρώτησα αν ήξερε πως ήταν τόσο καλός".

Τώρα είναι αργά για δάκρυα, Τζον...

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ:

News 24/7

24MEDIA NETWORK