Ο σκληρός Γουέστμπρουκ δεν φοβήθηκε να κλάψει

Το 9λεπτο του MVP "Russ" μπροστά από το μικρόφωνο ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή των NBA Awards.

Kia NBA Most Valuable Player, Best Style & Game Winner Award winner, Russell Westbrook, poses in the press room at the 2017 NBA Awards at Basketball City at Pier 36 on Monday, June 26, 2017, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP)
Kia NBA Most Valuable Player, Best Style & Game Winner Award winner, Russell Westbrook, poses in the press room at the 2017 NBA Awards at Basketball City at Pier 36 on Monday, June 26, 2017, in New York. (Photo by Evan Agostini/Invision/AP) EVAN AGOSTINI/INVISION/AP

Για τον Ράσελ Γουέστμπρουκ το βραβείο του πολυτιμότερου παίκτη της σεζόν ήταν κάτι που ήθελε πάρα πολύ. Μόχθησε για ν' αποδείξει ότι μπορεί πολλά χωρίς τον Κέβιν Ντουράντ, ότι ήταν και είναι ένας σούπερ σταρ του πρωταθλήματος.

Όταν από τον κομισάριο Σίλβερ ανακοινώθηκε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας και ανέβηκε στο βήμα για ν' απευθυνθεί στο κοινό δεν άντεξε και λύγισε. Έβγαλε από την αριστερή τσέπη ένα κομμάτι χαρτί για να πει όσα είχε σημειώσει, το έκρυψε όμως γρήγορα και μίλησε από καρδιάς.

Αφού σήκωσε τους συμπαίκτες του στην εξέδρα και τους χαρακτήρισε "αδέρφια", άρχισε τις ευχαριστίες. Μέχρι που έφτασε στην οικογένειά του. Δύσκολη στιγμή. Κόμπιαζε μέχρι που έκλαψε. Έβγαλε τα γυαλιά του και σκούπισε τα δάκρυα. Η μητέρα του από κάτω, "φωτοτυπία" με τον Γουέστμπρουκ, τον έβλεπε να δακρύζει και λύγισε. Όπως και ο πατέρας του. Αμφότερους τους όφειλε ένα μεγάλο ευχαριστώ για τις θυσίες που έκαναν και το είπε δημόσια.

Η γυναίκα του ήταν η πιο περήφανη φιγούρα στο χώρο και το πλατύ χαμόγελό της έλαμπε. Την χαρακτήρισε ξεχωριστή από την πρώτη στιγμή που τη γνώρισε και έβαλε στην εξίσωση το γιο που του χάρισε ήδη.

Ακόμη και για τους δημοσιογράφους είχε ένα καλό λόγο, μολονότι είπε πως δεν το περίμενε!

Ήταν η βραδιά του Ράσελ και την ευχαριστήθηκε μέχρι τέλους...

Photo by Evan Agostini/Invision/AP

News 24/7

24MEDIA NETWORK