Ο Σπλίτερ είχε τους λόγους του για να πει αντίο στα 33 του

Στην ηλικία που άλλοι φτάνουν στο πικ της καριέρας τους, ο Τιάγκο Σπλίτερ υποχρεώθηκε να πει αντίο στην ενεργό δράση. Και όμως είναι μόλις 33 ετών αλλά ας όψονται οι τραυματισμοί.

Eίναι σχεδόν σοκαριστικό όταν τ' ακούς, αλλά ναι, ο Τιάγκο Σπλίτερ σταμάτησε το επαγγελματικό μπάσκετ σε ηλικία 33 ετών!

Είχει τουλάχιστον αλλά τρία χρόνια μπάσκετ μπροστά του ο Βραζιλιάνος ψηλός που έγραψε τη δική του ιστορία όσο στην Ευρωλίγκα όσο και στο ΝΒΑ αλλά ο τραυματισμός τον λύγισε.

Ποιος τραυματισμός; Στο ύπουλο ισχίο. Τον ταλαιπωρούσε τον τελευταίο χρόνο (ο Σπλίτερ είχε ουσιαστικά να παίξει από το 2016), μπήκε στο χειρουργείο αλλά μάταια. Θα έπρεπε να περάσει και πάλι την πόρτα του χειρουργείου για να ξαναπαίξει.

Ομως, όχι, δεν θα το επιχειρήσει."Μίλησα με όλους. Τη σύζυγό μου, την οικογένειά μου, και το πήρα απόφαση. Ηρθε η ώρα να πω αντίο. Παίζω από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου, μια ζωή δηλαδή. Ο τραυματισμός στο ισχίο όμως είναι πολύ πιο ενοχλητικός απ' όσο νομίζαμε" είπε ο Σπλίτερ σε τηλεοπτική εκπομπή βάζοντας τους τίτλους σε μία καριέρα που είχε ακόμη και κατάκτηση πρωταθλήματος στο ΝΒΑ (2014, Σπερς).

Ολυμπιακός

Ξορκίζοντας τον Κόντε

Ο Γιάννης Φιλέρης θυμάται το γκολ του Κόντε και πιστεύει ότι το φάντασμα του προ 20ετίας αποκλεισμού ξορκίστηκε οριστικά από το ευτυχισμένο Καραϊσκάκη στο 3-1 του Φορτούνη.