Ο... τσαμπουκάς Westbrook - Durant

Οι Warriors δεν... δυσκολεύτηκαν κόντρα στους Thunder, όμως η μονομαχία ανάμεσα σε Westbrook (40π) και Durant(34π) συγκέντρωσε όλα τα βλέμματα. Δείτε καρέ-καρέ όλες τις μονομαχίες και το trash talk που παραλίγο να φέρει... τσαμπουκά (VIDEOS).

Ο... τσαμπουκάς Westbrook - Durant
Durant

Επεισοδιακή ήταν η επιστροφή του KD στην Oklahoma πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το τέλος του αγώνα, που βρήκε νικητές ( και μάλιστα εύκολα) τους Golden State με 130-114.

Φυσικά όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω στους Russell Westbrook και Kevin Durant, αφού όλο το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν... καρφιά και από τις δυο πλευρές. Σε επίπεδο αριθμών, ο άσος των Thunder ήταν ο νικητής σε όλες, σχεδόν, τις κατηγορίες, όμως αυτό δεν προκαλεί εντύπωση αφού ο Durant έχει δίπλα του κι άλλους All Stars.

Το γεγονός πως οι φιλοξενούμενοι ουσιαστικά "καθάρισαν" το παιχνίδι από το ημίχρονο, έφερε νεύρα με τους δυο άσους να... αρπάζονται, όταν ο Westbrook στα μέσα της 3ης περιόδου γύρισε στον Durant λέγοντας του "I'm coming!" και κάνοντας... κίνηση προς τον πρώην συμπαίκτη του!

Russell Westbrook: (47 πόντοι, 11 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 1 κλέψιμο).

Kevin Durant: (34 πόντοι, 9 ριμπάουντ, 3 ασίστ).

News 24/7

24MEDIA NETWORK