Αποθέωση Γκέρβιν για Αντετοκούνμπο: "Αυτός ο τύπος είναι ίδιος εγώ"

Ο παλαίμαχος σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο θρυλικός, Τζορτζ Γκέρβιν υποκλίθηκε στα κατορθώματα του Γιάννη Αντετοκούνμπο, αποκαλύπτοντας πως διαθέτει αρκετά κοινά στοιχεία με τον ίδιο.

Αποθέωση Γκέρβιν για Αντετοκούνμπο: "Αυτός ο τύπος είναι ίδιος εγώ"
Αντετοκούνμπο Μπακς

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει κατακτήσει τον μαγικό κόσμο του NBA με τα κατορθώματά του. Το στυλ παιχνιδιού του, αλλά και τα σωματικά προσόντα του έχουν "αναγκάσει" σπουδαίες προσωπικότες του αθλήματος, όπως ο Χακίμ Ολάζουον, ο Κέβιν Ντουράντ, ο Κόμπε Μπράιαντ και ο Λεμπρόν Τζέιμς να υποκλιθούν στο ταλέντο του. Αυτή τη φορά ήταν σειρά του παλαίμαχου σούπερ σταρ των Σαν Αντόνιο Σπερς, Τζορτζ Γκέρβιν να "πλέξει" το εγκώμιο του Έλληνα φόργουορντ, χαρακτηρίζοντάς τον διάδοχό του.

"O μπασκετμπολίστας που μου θυμίζει περισσότερο από όλους τον εαυτό μου, είναι αυτός ο τύπος στο Μιλγουόκι. Ο τρόπος με τον οποίο κάνει αυτές τις κινήσεις, ο τρόπος με τον οποίο κρατάει τη μπάλα. Τον έχω παρακολουθήσει αρκετά και έχει το στυλ που είχα και εγώ. Ο Κέβιν Ντουράντ σουτάρει περισσότερο, δεν πηγαίνει τόσο στην καρδιά της ρακέτας, δεν χρησιμοποιεί και τα δυο του χέρια τόσο πολύ, όμως αυτό το παιδί το κάνει! Γλιστράει προς το καλάθι. Ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικό να τον βλέπω να παίζει. Είναι αυτός που μου μοιάζει πιο πολύ από κάθε άλλον" σχολίασε στην NBAFanDay ο 63χρονος παλαίμαχος άσος.

Αποθέωση Γκέρβιν για Αντετοκούνμπο: "Αυτός ο τύπος είναι ίδιος εγώ"

Ο Τζορτζ Γκερβιν πραγματοποίησε σπουδαία καριέρα στο NBA με τη φανέλα των "σπιρουνιών" από το 1974 μέχρι το 1985, έχοντας κατά μέσο όρο 25.1 πόντους ανά παιχνίδι. Παράλληλα αγωνίστηκε σε 9 All Star Game, ενώ οι Σπερς απέσυραν τη φανέλα με το Νο.44 προς τιμήν του. Τον περασμένο Φεβρουάριο το "ESPN' τον συμπεριέλαβε στην κορυφαία 100άδα και συγκεκριμένα στο Νο.47 των κορυφαίων παικτών όλων των εποχών.

News 24/7

24MEDIA NETWORK