Οι Γουόριορς ακύρωσαν την προπόνηση επειδή το έκαψαν στο πάρτι του Κάρι!

Ο Στεφ Κάρι γιόρτασε τα 30α του γενέθλια κάνοντας πάρτι σε γιοτ και οι Γουόριορς ξεφάντωσαν σε τέτοιο βαθμό ώστε ο σύλλογος να αναβάλλει την προπόνηση! Δείτε απολαυστικά VIDEOS!

Golden State Warriors guard Stephen Curry, top right, leans on the back of JaVale McGee as players on the bench celebrate during the second half of the team's NBA basketball game against the Brooklyn Nets in Oakland, Calif., Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Jeff Chiu)
Golden State Warriors guard Stephen Curry, top right, leans on the back of JaVale McGee as players on the bench celebrate during the second half of the team's NBA basketball game against the Brooklyn Nets in Oakland, Calif., Tuesday, March 6, 2018. (AP Photo/Jeff Chiu) AP PHOTO/JEFF CHIU

Έχει γραφτεί αρκετές φορές πως όταν ο Στεφ Κάρι και η "συμμορία" του, των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς, έχουν τρελά κέφια πάνω στο παρκέ, ουδείς μπορεί να σταθεί εμπόδιο στο διάβα τους.

Φαίνεται όμως πως η συγκεκριμένη ομάδα δεν μαγεύει μόνο εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου αλλά και έξω από αυτό, με τον σούπερ σταρ των "πολεμιστών" να γιορτάζει πάνω σε γιοτ το βράδυ της Δευτέρας τα 30α γενέθλιά του και να γίνεται το "έλα να δεις".

Άφθονο φαγητό και αμέτρητες χορευτικές φιγούρες περιελάμβανε το μενού για τον Κάρι και τους συμπαίκτες του αλλά και τον προπονητή Στιβ Κερ (guest star στο λαμπερό πάρτι ήταν ο ράπερ E-40), μόνο που το κέφι έφτασε σε τόσο υψηλό επίπεδο που την επόμενη ημέρα ουδείς μπορούσε να σηκωθεί από το κρεβάτι του...

Με αυτά τα δεδομένα, η διοίκηση των πρωταθλητών του NBA δεν είχε άλλη επιλογή την Τρίτη (13/3) από το να ακυρώσει την πρωινή προγραμματισμένη προπόνηση αφού όλοι ήταν off! Aς όψεται η αγάπη όλων για τον Στεφ Κάρι!

News 24/7

24MEDIA NETWORK