Γιατί οι Γουόριορς είναι ήδη Πρωταθλητες...

Το στατιστικό που μηδενίζει κάθε πιθανότητα ανατροπής στους τελικούς του ΝΒΑ. Γιατί οι Καβαλίερς δεν έχουν πλέον καμία ελπίδα.

Γιατί οι Γουόριορς είναι ήδη Πρωταθλητες...

Την καρδιά του Πρωταθλητή δεν την υποτιμάς. Πόσο μάλλον αν πρόκειται για την καρδιά ενός Λεμπρόν Τζέιμς!

Ανεξάρτητα πάντως από τις διαθέσεις του "βασιλιά" και το πόσο θα "σκυλιάσει" να γυρίσει τη σειρά, διατηρώντας στο Κλίβελαντ τον τίτλο, οι αριθμοί δεν τού αφήνουν περιθώρια, δεν του επιτρέπουν να ελπίζει.

Οι Γουόριορς, μετά τη νίκη της Τετάρτης, πήγαν στο 3-0 και θα πρέπει να χάσουν τέσσερα παιχνίδια στη σειρά για να μην πανηγυρίσουν την επιστροφή στην κορυφή του ΝΒΑ.

Το συμπέρασμα αυτό δεν προκύπτει μόνο μέσα από αγωνιστικά στοιχεία (απόδοση ή στατιστικά). Αρκεί να ρίξει κανείς μια ματιά στο... ημερολόγιο για να δει πως οι "πολεμιστές" δεν έχουν ηττηθεί ΠΟΤΕ σε τέσσερα σερί παιχνίδια από τις 2 Μαρτίου του 2013.

Ήταν η κανονική περίοδος της σεζόν 2012-13, όταν από τις 26/2 μέχρι τις 2/3 οι Γουόριορς ηττήθηκαν κατά σειρά από Πέισερς (108-97), Νικς (109-105), Σέλτικς (94-86) και Σίξερς (104-97) - όλα τα ματς εκτός έδρας. Το σερί διέκοψε η νίκη με 125-118 επί των Ράπτορς στο Όκλαντ.

Από τότε πέρασαν σχεδόν 4,5 χρόνια, ένας μπασκετικός αιώνας, αφού μεσολάβησαν πάρα πολλά, κυρίως η πρόσληψη του Στιβ Κερ στην τεχνική ηγεσία και η αλλαγή κατεύθυνσης, με αποτέλεσμα αυτό που βλέπουμε σήμερα. Πώς είναι δυνατόν να χάσουν τη γη κάτω από τα πόδια τους τώρα που βρίσκονται πιο κοντά στο δαχτυλίδι;

News 24/7

24MEDIA NETWORK