Οι Γουόριορς "σκούπισαν" τους Σπερς

Οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς άλωσαν τον Σαν Αντόνιο στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς των τελικών της Δύσης, επικράτησαν με 129-115 των Σπερς και προκρίθηκαν στους τελικούς του NBA.

Οι Γουόριορς "σκούπισαν" τους Σπερς

Με ακόμη μια εντυπωσιακή εμφάνιση, οι Γουόριορς έφτασαν στην νίκη με 129-155 κόντρα στους Σπερς στο τέταρτο παιχνίδι της σειράς, έκαναν το 4-0 και προκρίθηκαν πανηγυρικά στους τελικούς του ΝΒΑ.

Έγιναν έτσι η πρώτη ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ από τότε που άλλαξε το σύστημα διεξαγωγής των playoffs που προκρίθηκαν στους Τελικούς του Πρωταθλήματος κερδίζοντας με 4-0 τους τρεις πρώτους γύρους, αλλά και η πρώτη ομάδα μετά τους Μαϊάμι Χιτ που θα αγωνιστούν στους Τελικούς του ΝΒΑ για τρίτη σερί σεζόν.

Ο Στέφεν Κάρι με 36 πόντους, 5 ριμπάουντ και 6 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, με τον Κέβιν Ντουράντ να προσθέτει 29 πόντους. Από την άλλη πλευρά για τους Σπερς που έπαιζαν χωρίς τον τραυματία Κάουι Λέοναρντ, ο Κάιλ Άντερσον είχε 20 πόντους, ενώ ο Μανού Τζινόμπιλι 15 πόντους, γνωρίζοντας την αποθέωση όταν αποσύρθηκε από το παρκέ περίπου 2 λεπτά πριν το τέλος του αγώνα.

AP Photo/Eric Gay

News 24/7

24MEDIA NETWORK