Οι Μάτζικ βρήκαν τον... αντί-Καλάθη τους

Πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν για το μέλλον του μέχρι να υπογράψει το νέο τριετές συμβόλαιο που του προσέφερε ο ΠΑΟ. Ο ηγέτης του "εξάστερου"... έπαιξε στα ρεπορτάζ ελληνικών & ξένων ΜΜΕ ως στόχος των Μάτζικ. Τελικά, τίποτα απ' αυτά δεν έγινε και οι Αμερικάνοι βρήκαν -τυπικά- τον αντί-Καλάθη τους.

Οι Ορλάντο Μάτζικ διέθεταν χώρο στην περιφέρεια, ο Νικ Καλάθης δεν συμφωνούσε με τον Παναθηναϊκό και τόσο στην Ελλάδα όσο και τις ΗΠΑ υπήρξαν ρεπορτάζ που ενέπλεκαν τις δύο πλευρές.

Γράφτηκαν πολλά...

Μέχρι κι ότι οι Μάτζικ θα προσέφεραν συμβόλαιο ύψους 80.000.000 δολαρίων για τέσσερα χρόνια στον ηγέτη των "πράσινων", κάτι που τελικά αποδείχθηκε fake news.

Αργότερα, βέβαια, φήμες ήθελαν τον Καλάθη να γίνεται κάτοικος Ορλάντο μ' ένα πιο λογικό ποσό, δηλαδή κοντά στα 6.000.000 δολάρια.

Εν τέλει τα πάντα έπεσαν στο κενό μια και ο 29χρονος συμφώνησε για άλλα τρία χρόνια με τον Παναθηναϊκό (έχοντας να λάβει 6,5 εκατ. ευρώ), γεγονός που οδήγησε τους Μάτζικ να στραφούν σε άλλες λύσεις για τον άσο.

Τυπικά, o Στιβ Κλίφορντ βρήκε τον αντί-Καλάθη του λοιπόν, καθώς ανακοινώθηκε η απόκτηση του Τζέριαν Γκραντ μέσω trade από τους Σικάγο Μπουλς.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!