Οι Μπακς δίνουν τώρα τον Μονρό: Ποιοι είναι στο παιχνίδι

Ο Γκρεγκ Μονρό φεύγει από το Μιλγουόκι. Πού θα καταλήξει όμως και τι κέρδος θα έχουν οι Μπακς;

Οι Μπακς δίνουν τώρα τον Μονρό: Ποιοι είναι στο παιχνίδι
Μονρό Μπακς

Πέρυσι τέτοια εποχή ο Γκρεγκ Μονρό έπαιρνε το μάξιμουμ για να γίνει ο ηγέτης των Μπακς. Ο ψηλός που θα "κολλούσε" με τους Αντετοκούνμπο - Μίντλετον και μαζί θα οδηγούσαν τα "ελάφια" ένα βήμα πιο μπροστά από τον πρώτο γύρο των πλέι οφ. Ένα χρόνο μετά οι συζητήσεις για την αποχώρησή του από το Μιλγουόκι έχουν ενταχθεί όσο ποτέ.

Ο 26χρονος σέντερ δεν ταίριαξε με το σχήμα του Τζέισον Κιντ, ήταν εντελώς έξω από τα νερά του, δεν μπορούσε ν' ακολουθήσει στην άμυνα και κατέστρεφε τα επιθετικά συστήματα! Οι Μπακς αλλιώς ήθελαν να παίξουν και αλλιώς κατέληξαν να παίζουν για να μην χαραμίσουν το ταλέντο του.

Γι' αυτό και πήραν απόφαση να δώσουν το πιο ακριβοπληρωμένο παίκτη του ρόστερ τους. Αυτόν που πέρυσι έδινε 15.3 πόντους, 8.8 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ ανά 29 λεπτά συμμετοχής. Αριθμοί ωστόσο χωρίς ουσία.

Κοιτούν βέβαια μέσα από την ανταλλαγή να έχουν έστω ένα μικρό κέρδος. Να μην χαραμίσουν έναν τόσο ταλαντούχο και ακριβό παίκτη για το τίποτα. Δίνοντας 50 εκατ. δολάρια στον Μάιλς Πλάμλι φρόντισαν να εξασφαλίσουν ότι θα υπάρχει ένα αξιόπιστο 5άρι στο ρόστερ. Ταυτόχρονα όμως θα ζητήσουν το κατιτίς τους για να τον παραχωρήσουν.

Ήδη οι Σακραμέντο Κινγκς έδειξαν ενδιαφέρον προσφέροντας ως αντάλλαγμα τον Ρούντι Γκέι, ίσως και τον Κώστα Κουφό. Εσχάτως εμφανίστηκαν στο προσκήνιο και οι Σαν Αντόνιο Σπερς, οι οποίοι όμως έχουν ήδη δύο πρωτοκλασάτους ψηλούς (Όλντριτζ, Γκασόλ) και έναν εφεδρικό (Ντέντμον).

Όπως και να 'χει, το ζήτημα έχει πολύ ψωμί. Γιατί ο Μονρό είναι παίκτης που μπορεί ν' αλλάξει ισορροπίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK