Οι Μπουλς καταρρέουν και το... έριξαν στην κουβέντα

Ο Χόιμπεργκ δεν είχε άλλη λύση και έψαξε να λύσει τις παρεξηγήσεις με τους παίκτες των Μπουλς.

Οι Μπουλς καταρρέουν και το... έριξαν στην κουβέντα

Χειρότερα δεν γίνεται για τους Σικάγο Μπουλς, οι οποίοι μετρούν τρεις σερί ήττες και πέντε στα τελευταία εννέα ματς, κινδυνεύοντας να μείνουν εκτός των πλέι οφ.

Η σαββατιάτικη συντριβή (111-89) από τους Μάτζικ στο Ορλάντο ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της οργής, με αποτέλεσμα να υπάρξει έντονη κριτική αφενός για τις επιλογές αφετέρου την προπονητική επάρκεια του Φρεντ Χόιμπεργκ.

Ο άγουρος -στο ΝΒΑ- κόουτς μοιάζει μπερδεμένος, αποτυγχάνοντας να διαχειριστεί την κρίση, και σε συνδυασμό με τους τραυματισμούς και τα σκαμπανεβάσματα βασικών παικτών (Μπάτλερ, Ρόουζ) η κατάσταση αρχίζει να ξεφεύγει από τα χέρια του.

Αυτός προφανώς ήταν ο λόγος που οργάνωσε group therapy με τους παίκτες. Το επιβεβαίωσε ο ίδιος μιλώντας στη "Chicago Sun Times". Ανέφερε χαρακτηριστικά χωρίς να μπει σε λεπτομέρειες. " Μαζευτήκαμε και μιλήσαμε. Βγάλαμε κάποια πράγματα προς τα έξω, νομίζω ότι τα παιδιά μίλησαν με ειλικρίνια. Κάτι που πρέπει να γίνεται σε τέτοιες στιγμές. Οφείλουμε να έχουμε ειλικρινή επικοινωνία. Νομίζω ήταν μια παραγωγική διαδικασία".

Αν όλο αυτό βοηθήσει τους "ταύρους", θα φανεί στα διαδοχικά παιχνίδια με Χοκς στην Ατλάντα και Πέισερς στο Σικάγο, δύο παιχνίδια που δείξουν το μέλλον.

News 24/7

24MEDIA NETWORK