Οι Πέισερς την πάτησαν χοντρά με τον Πολ Τζορτζ

Άντε τώρα να σπάσουν το κεφάλι τους και να δουν ποια είναι η κατάλληλη λύση για το μέλλον του 27χρονου φόργουορντ.

Οι Πέισερς την πάτησαν χοντρά με τον Πολ Τζορτζ

Η απόφαση του Πολ Τζορτζ να φύγει από τους Πέισερς το καλοκαίρι του 2018 έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Πάνω που στην Ινδιανάπολη σχεδίαζαν το ρόστερ της επόμενης σεζόν, ο 27χρονος φόργουορντ ενημέρωσε ότι με τη λήξη του συμβολαίου του θ' αποχωρήσει - για να παίξει στους Λέικερς, την ομάδα της γενέτειρας και της καρδιάς του.

Ό,τι χειρότερο δηλαδή για τα σχέδιά της νυν ομάδας του. Και αυτό διότι βρίσκονται πλέον μπροστά σ' ένα τεράστιο δίλημμα: αν θα πρέπει να ψάξουν ΤΩΡΑ για ομάδα προκειμένου να τον ανταλλάξουν ή θα τον "ξεζουμίσουν" για ένα χρόνο και θα τον χάσουν χωρίς κέρδος.

Για να συμβεί βέβαια το πρώτο θα πρέπει να προκύψει κι ενδιαφερόμενος. Αλήθεια ποια ομάδα θα έχανε κάποια υπάρχοντά της για ν' αποκτήσει έναν παίκτη που του χρόνου θα φύγει ελεύθερος; Ούτε καν οι Λέικερς που έχουν σκοπό να τον περιμένουν για ένα χρόνο...

Κατά τους Αμερικανούς, οι μόνο που μπορούν να μπουν στο παιχνίδι είναι οι Καβαλίερς! Μετά το 4-1 από τους Γουόριορς στους τελικούς διαπιστώθηκε διαφορά ποιότητας και οι "ιππότες" του Κλίβελαντ θα παλέψουν να καλύψουν την απόσταση που τους χωρίζει από τους πρωταθλητές αποκτώντας άλλον ένα σούπερ σταρ.

Τι θα χαραμίσουν, αυτοί το ξέρουν. Όπως και να 'χει τους Πέισερς θα τους βρουν στην ανάγκη.

AP Photo/Michael Conroy

News 24/7

24MEDIA NETWORK