Οι Σέλτικς έβγαλαν εγωισμό και... γονάτισαν τον "Βασιλιά"

Την πρώτη ήττα τους στα πλέι οφ υπέστησαν οι Καβαλίερς, με τους Σέλτικς να ανατρέπουν διαφορά 21 πόντων στο δεύτερο ημίχρονο και να φτάνουν στο 111-108 μέσα στο Κλίβελαντ.

Boston Celtics' Jaylen Brown (7) defends against Cleveland Cavaliers' LeBron James (23) during the first half of Game 3 of the NBA basketball Eastern Conference finals, Sunday, May 21, 2017, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak)
Boston Celtics' Jaylen Brown (7) defends against Cleveland Cavaliers' LeBron James (23) during the first half of Game 3 of the NBA basketball Eastern Conference finals, Sunday, May 21, 2017, in Cleveland. (AP Photo/Tony Dejak) AP

Μετά τα απανωτά χαστούκια που δέχθηκαν στα πλέι οφ, ο εγωισμός των Σέλτικς πληγώθηκε. Ο καλύτερός τους παίκτης, Αϊζάια Τόμας, μπορεί να μην έπαιζε, αλλά οι συμπαίκτες του έδειξαν τι μπορούν να κάνουν και απέναντι στους Καβαλίερς εμφανίστηκαν πιο ψυχωμένοι από ποτέ φτάνοντας στο 111-108. Αυτή ήταν και η πρώτη ήττα της ομάδας του Λεμπρόν Τζέιμς στα πλέι οφ.

Κορυφαίος για τους νικητές ήταν ο Μάρκους Σμαρτ, ο οποίος απόντος του Τόμας πήρε την ομάδα στις πλάτες του και πέτυχε 27 πόντους με 7/10 τρίποντα και είχε ακόμα 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Παράλληλα οι Σέλτικς επέστρεψαν από το -21 στο δεύτερο ημίχρονο και είχαν ήρωα τον Άβερι Μπράντλει με τον buzzer beater τρίποντο που πέτυχε στο φινάλε.

Οι Καβαλίερς από την άλλη είχαν 2/17 τρίποντα στο δεύτερο ημίχρονο, υπέπεσαν σε 15 λάθη και έμοιαζαν εντελώς κολλημένοι στην επίθεση από ένα σημείο και μετά, με τον Λεμπρόν Τζέιμς να κάνει μία αχαρακτήριστα κακή, σχεδόν απαθή εμφάνιση στο δεύτερο μισό του αγώνα .Ο “Βασιλιάς” ήταν τόσο κακός, που δεν σκόραρε στα τελευταία 16,5 λεπτά του αγώνα και τελείωσε το ματς με 11 πόντους, 4/13 σουτ και 6 λάθη!

AP Photo/Tony Dejak

Καβαλίερς - Σέλτικς 108-111 (2-1)

News 24/7

24MEDIA NETWORK