Όλο το ΝΒΑ ακούει Metallica: η playlist των τελικών...

Τραγούδια της δημοφιλούς μπάντας επιλέχθηκαν για να "ντύσουν" μουσικά ένα μαγικό video που εμπνεύστηκε η δημιουργική ομάδα του ΝΒΑ. Ανεβάστε τον ήχο και απολαύστε...

Το ΝΒΑ είναι ένα ροκ πρωτάθλημα, δεν αμφισβητείται αυτό, και πιο ταιριαστό συγκρότημα από τους Metallica για να συνοδεύσει με τα τραγούδια του, παλιότερα και πιο φρέσκα, τους Τελικούς δεν υπάρχει μάλλον.

Η καλιφορνέζικη μπάντα, η παρέα του Χέτφιλντ, "έδωσε" οκτώ τραγούδια της για να πλαισιώσουν ένα υπέροχο video με γνωστές και αθέατες στιγμές από ιστορικούς τελικούς. Είτε συνέβησαν στο παρκέ και έμειναν στην ιστορία είτε στ' αποδυτήρια και είδαν τώρα το φως.

Θα δεις τον Τζόρνταν, τον Μάτζικ και τον Τσαμπερλέιν. Τον Ολάζουον, τον Σακίλ και τον Ράσελ. Τον Πατ Ράιλι και τον Κερ. Πολλούς ακόμα, αμέτρητους πρωταγωνιστές από τις μάχες τίτλου. Σ' ένα αριστούργημα που έχει ενώσει υπέροχα γενιά με γενιά.

Για τη μουσική δεν το συζητάμε...

Η playlist περιλαμβάνει τα...

- Some Kind of Monster

- Wherever I May Roam

- Moth Into Flame

- Seek & Destroy

- King Nothing

- Ride The Lightning

- Fight Fire With Fire

- Fade To Black

Photo by Owen Sweeney/Invision/AP

Longread

Η 11άδα των κοντών μάγων της μπάλας

Το Contra.gr επέλεξε 11 ποδοσφαιριστές ως 1μ70, μικρούς στο μάτι, που όμως άφησαν το αποτύπωμά τους στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ψηφίστε στο poll τον, κατά τη γνώμη σας, κορυφαίο όλων!