Ολοταχώς για το ΝΒΑ ο Μπουρούσης

Η προοπτική της μεταγραφής στο ΝΒΑ γίνεται ολοένα και πιο κοντινή για τον Γιάννη Μπουρούση.

Παρά το γεγονός ότι διανύει το 33ο έτος της ηλικίας του, ο Γιάννης Μπουρούσης βλέπει την προοπτική του ΝΒΑ να ανοίγεται για τα καλά μπροστά του.

Οπως αναφέρει το NBA Greece ο Καρδιτσιώτης σέντερ έχει συγκεκριμένες προσφορές από ομάδες του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο τις οποίες και μελετά ενδελεχώς.

Οι Σέλτικς έχουν δείξει πολύ ζωηρό ενδιαφέρον και έχουν γνωστοποιήσει το ενδιαφέρον τους καθώς εκτιμούν το γεγονός ότι ο Μπουρούσης μπορεί να απειλήσει από μακριά και να δημιουργήσει με μεγάλη άνεση για τους συμπαίκτες του.

Από εκεί και πέρα, οι Θάντερ, οι Ράπτορς, οι Πέλικανς και οι Σπερς έχουν επίσης ενοχλήσει την πλευρά του παίκτη και περιμένουν. Ειδικά οι τελευταίοι έχουν απώλειες στις θέσειος των ψηλών καθώς ο Μαριάνοβιτς αποχώρησε για τους Πίστονς και ο Ντάνκαν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση.

Wonderkid

Είναι ο Zion Williamson ο νέος LeBron James;

Οι συγκρίσεις καλό είναι να αποφεύγονται. Εκτός και αν τις κάνουν τύποι σαν τον Steve Kerr. Τότε μάλλον αποκτούν αξία και εμείς λόγο να σου γνωρίσουμε τον Zion Williamson.

Face Control

Ο Ινσούα έπαιξε και για την Μπόκα

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από το Φάληρο η αγαπημένη του Μπόκα Τζούνιορς έπαιζε κόντρα στη 'μισητή' Ρίβερ Πλέιτ και ο Εμανουέλ Ινσούα έπαιξε και γι' αυτή στο ντέρμπι. Και μάλιστα χωρίς να δεχθεί κάρτα!