Πάλευε μόνος του o Αντετοκούνμπο, φοβερά πράγματα από Γουέστμπρουκ

Για ακόμη ένα παιχνίδι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ήταν ο κορυφαίος των Μιλγουόκι Μπακς όμως η εμφάνισή του δεν έφτανε για να πάρει η ομάδα του τη νίκη κόντρα στους Ντιτρόιτ Πίστονς (98-83). Triple-double του Ράσελ Γουέστμπρουκ και νίκη για τη Θάντερ στο ματς με τους Λέικερς.

Πάλευε μόνος του o Αντετοκούνμπο, φοβερά πράγματα από Γουέστμπρουκ

Δύσκολο αποδείχθηκε το εμπόδιο των Πίστονς για τους Μπακς. Η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο ταξίδεψε στο Ντιτρόιτ με στόχο τη νίκη, όμως έμεινε με άδεια χέρια χάνοντας τελικά με 98-83. Ο Έλληνας γκαρντ/φόργουορντ ήταν εξαιρετικός, αλλά όπως αποδείχθηκε δεν... έφτανε.

Ο "Greek Freak" ήταν ο πρώτος σκόρερ (17π.), ριμπάουντερ (8ρ.), πασέρ (8ασ.) και μπλοκέρ (3κ.) της ομάδας του. Μέχρι και τάπα στον Ντράμοντ σε προσπάθεια για κάρφωμα έκανε! Σε κάποιο σημείο ευστόχησε και σε τρία διαδοχικά σουτ από τα έξι μέτρα. Οι Μπακς δεν είχαν όμως ούτε περιφερειακό σουτ ως ομάδα (4/17τρ.), ούτε... τύχη με συνολικό ποσοστό 39,1% εντός πεδιάς.

Καλύτερος για τους νικητές ήταν ο Αντρέ Ντράμοντ, ο οποίος κυριάρχησε κάτω από τη ρακέτα. Ο 23χρονος σέντερ είχε 20 πόντους και 23 ριμπάουντ, οδηγώντας εκ του ασφαλούς τους Πίστονς.

ΑΠΙΘΑΝΟΣ ΓΟΥΕΣΤΜΠΡΟΥΚ

Ο πρώτος παίκτης στην ιστορία του NBA που φτάνει τους 100 πόντους, τα 30 ριμπάουντ και τις 30 ασίστ στα πρώτα τρία παιχνίδια της ομάδας του έγινε ο Ράσελ Γουέστμπρουκ. Ο Αμερικανός άσος της Οκλαχόμα Θάντερ έκανε... πάρτι κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς και η ομάδα του πήρε τη νίκη με 113-96.

Συνολικά πέτυχε 33 πόντους, μοίρασε 16 ασίστ και μάζεψε 12 ριμπάουντ ολοκληρώνοντας το triple-double. Αν μη τι άλλο εντυπωσιακός.

ΔΥΣΚΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΠΕΡΣ ΚΑΙ ΓΟΥΟΡΙΟΡΣ

Μόνο εύκολη δεν ήταν η βραδιά για τους Σαν Αντόνιο Σπερς και τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριος, οι οποίο ναι μεν πήραν νίκες, όμως τους βγήκε... η ψυχή. Τα "σπιρούνια" δοκιμάστηκαν στο Μαϊάμι κόντρα στους Χιτ και χρειάστηκαν τους 27 πόντους του Λέοναρντ, αλλά και τους 20 του Γκασόλ για να φτάσουν στη νίκη με 106-99.

Από την άλλη οι Γουόριορς έπαιζαν στην έδρα των Σανς στο Φίνιξ και νίκησαν με 106-100 μετά από ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι. Ο Κάρι πέτυχε 28 πόντους, ενώ ο Ντουράντ πρόσθεσε άλλους 37!

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Λος Άντζελες Κλίπερς - Γιούτα Τζαζ 88-75

Ντιτρόιτ Πίστονς - Μιλγουόκι Μπακς 98-83

Μιάμι Χιτ - Σαν Αντόνιο Σπερς 99-106

Φοίνιξ Σανς - Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 100-106

Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ - Λος Άντζελες Λέικερς 113-96

Μέμφις Γκρίζλις - Ουάσινγκτον Γουίζαρντς 112-103(ΠΑ)

Χιούστον Ρόκετς - Ντάλας Μάβερικς 93-92

News 24/7

24MEDIA NETWORK