Παραλίγο η ανατροπή της χρονιάς!

Οι Γκόντεν Στέιτ πήγαν με διαφορά 27 πόντων στα αποδυτήρια στο ημίχρονο, όμως παρα... χαλάρωσαν με αποτέλεσμα οι Ράπτορς να φτάσουν μία ανάσα από τη νίκη-ανατροπή της κανονικής σεζόν. Ο Κάρι έσωσε τα προσχήματα (VIDEO).

Golden State Warriors guard Stephen Curry, right, mirrors head coach head coach Steve Kerr, left, with center JaVale McGee between them, during the second half of an NBA basketball game against the Los Angeles Clippers in Los Angeles, Saturday, Jan. 6, 2018. The Warriors won 121-105.(AP Photo/Alex Gallardo)
curry Steve Kerr AP IMAGES

Με 81 πόντους στο πρώτο ημίχρονο πως να χάσουν; Κι όμως, οι Γουόριορς πήγαν να το κάνουν και αυτό! Η τρίτη περίοδος ξεκίνησε με το εντυπωσιακό 81-54 και έκλεισε με 108-89 για να μειώσουν στο καλάθι (113-111) οι Ράπτορς πέντε λεπτά πριν το τέλος του αγώνα!

Εκείνη τη στιγμή δράση ανέλαβε ο Στεφ Κάρι που επέστρεψε από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί και με κρίσιμα τρίποντα - βολές απέτρεψε το κάζο της σεζόν για τους πρωταθλητές.

Η χαλαρότητα των Γκόλντεν Στέιτ φάνηκε και σε μία φάση όπου ο Ντουράντ πήγε ανεπιτυχώς να καρφώσει και έσκασε στα γέλια, με τον γνωστό ράπερ Ντρέικ να τον... κράζει!

News 24/7

24MEDIA NETWORK