"Παραμένει στους Ρόκετς ο Παπανικολάου"

Σύμφωνα με το "Sportando", οι Ρόκετς αποφάσισαν να κάνουν χρήση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του Κώστα Παπανικολάου, με συνέπεια ο Έλληνας φόργουορντ να παραμείνει -προς το παρόν- κάτοικος Χιούστον.

Houston Rockets' Kostas Papanikolaou celebrates after hitting a 3-point shot in the first half during an NBA basketball game against the Utah Jazz, Wednesday, Oct. 29, 2014, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer)
Houston Rockets' Kostas Papanikolaou celebrates after hitting a 3-point shot in the first half during an NBA basketball game against the Utah Jazz, Wednesday, Oct. 29, 2014, in Salt Lake City. (AP Photo/Rick Bowmer) ASSOCIATED PRESS

Η πρώτη χρονιά του Κώστα Παπανικολάου στο Χιούστον ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς πήρε αρκετά λεπτά συμμετοχής στην αρχή της περιόδου. Όμως, η απόκτηση των Τζος Σμιθ και Κόρεϊ Μπρούερ έστειλε στο βάθος του πάγκου τον Έλληνα φόργουορντ. Η σεζόν ολοκληρώθηκε με τον "Kostas" να έχει 4.2 πόντους, 2.7 ριμπάουντ και 2 ασίστ κατά μέσο όρο.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με δημοσίευμα του " Sportando.com" οι Ρόκετς αποφάσισαν να κάνουν χρήση της οψιόν που υπήρχε στο συμβόλαιο του (4.300.000 ευρώ για την επόμενη χρονιά) και έτσι ο 25χρονος άσος θα συνεχίσει το ονειρικό ταξίδι στον μαγικό κόσμο του NBA.

Βέβαια, το ρεπορτάζ της έγκριτης ιστοσελίδας αναφέρει πως υπάρχει πιθανότητα ο "Παπ" να γίνει ανταλλαγή πριν την έναρξη της επόμενης περιόδου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK