Μασκότ κάνει σε οπαδό τη χειρότερη πλάκα της ζωής του!

Μια μασκότ σκέτη... αλητεία κορόιδεψε με τον χειρότερο τρόπο έναν φίλαθλο, κάνοντάς τον να νομίζει ότι ευστόχησε σε σουτ αξίας 1.000.000 δολαρίων. Δείτε την απίστευτη αντίδρασή του όταν έμαθε την αλήθεια.

Ούτε στον εχθρό σου δεν εύχεσαι αυτό που έπαθε ένας άτυχος Αμερικανός φίλαθλος. Ο εν λόγω κύριος λοιπόν πήγε στο γήπεδο της Γιούτα Τζαζ για να παρακολουθήσει ένα ματς της ομάδας του.

Πριν το τζάμπολ όμως επιλέχθηκε να κάνει ένα σουτ από το κέντρο του γηπέδου κι αν ευστοχούσε, θα κέρδισε το απίστευτο ποσό των 1.000.000 δολαρίων. Είναι άλλωστε μια αγαπημένη συνήθεια των Αμερικανών.

Η μασκότ της ομάδας πήγε και έδεσε τα μάτια στον φίλαθλο της ιστορίας μας και του ζήτησε να κάνει το σουτ για τα χρήματα. Εκείνος το έκανε, με τη μπάλα να καταλήγει πολλά μέτρα μακριά από το καλάθι.

Τι έκανε η μασκότ; Πανηγύρισε και ζήτησε κι από τους φιλάθλους να κάνουν το ίδιο. Ο "δικός" μας οπαδός έχοντας δεμένα μάτια κατάλαβε ότι ευστόχησε και πανηγύρισε σαν μικρό παιδί την επιτυχία του, η οποία θα του απέφερε και το πολυπόθητο τρόπαιο.

Όταν όμως αντιλήφθηκε πως όλο αυτό επρόκειτο για μια φάρσα, λίγο έλειψε να βάλει τα κλάματα. Δείτε το VIDEO:

Face Control

Στην Arsenal ο Ηλίας έμαθε να διασκεδάζει

Ξέρεις τι ισχύει για τα παρασκήνια. Όταν είναι καλά, βγαίνει προς τα έξω. Πόσω μάλλον όταν η 'παράσταση' αφορά μια ομάδα νεαρών που διασκεδάζουν. Αυτό έμαθε να κάνει στην Arsenal o Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης.

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...