Οι οπαδοί των Γουίζαρντς πανηγύριζαν στην ήττα για ένα... σάντουιτς!

Με κίνητρο δυο φέτες ψωμί και ένα κομμάτι κοτόπουλο οι οπαδοί των Γουίζαρντς σήκωσαν όλη την Ουάσινγκτον στο πόδι!

Οι Γουίζαρντς έχουν αρνητικό ρεκόρ στη σεζόν (5-10), ο κόσμος της πρωτεύουσας τούς έχει γυρίσει την πλάτη ό,τι κι αν κάνει ο Τζον Γουόλ και η διοίκηση αναζητεί τρόπους αφενός για να τους φέρει στο γήπεδο αφετέρου για να στηρίξουν την προσπάθεια του κόουτς Μπρουκς και των παικτών του.

Ένας ευφάνταστος είναι το δωρεάν... φαΐ. Και την ακρίβεια ένα σάντουιτς με κοτόπουλο. Αρκεί ο αντίπαλος που θα πάει στις βολές έχει 0/2 προσπάθειες.

Όσο πιο έντονες οι φωνές και οι αποδοκιμασίες τόσο πιο εύκολο είναι ν' αποσπαστεί η προσοχή του!Δεν μπορείται να φανταστείτε τι ακριβώς συνέβη στο ματς με τους Σπερς, όταν ο Ντεζούντε Μάρεϊ κέρδισε φάουλ και στάθηκε στη γραμμή! Έξω η πρώτη, όλο το γήπεδο στο πόδι. Έξω και η δεύτερη, πανικός από τους πανηγυρισμούς!

Παρόλο που οι Γουίζαρντς έχαναν 13 πόντους και δεν είχαν τύχη να γυρίσουν το ματς.

 

Face Control

Ο Μαρτίνς βάζει δύσκολα στον εαυτό του

Ο Πέδρο Μαρτίνς ακόμα ψάχνεται, ακόμα 'χτίζει' και το κάνει σε μία κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος. Ο κόσμος του Ολυμπιακού, όμως, αντέχει δεύτερη σερί χρονιά χωρίς πρωτάθλημα; Ιδού η απορία...

Face Control

Ο Μπούσης δεν βγήκε από ταινία του Σκορσέζε

Ο Μιχάλης Μπούσης είναι αυτός που περίμεναν εναγωνίως στον ΟΦΗ. Ο 'σωτήρας' που πρώτα θα φτιάξει τη νοοτροπία και μετά θα βάλει λεφτά. Ο εξ Αργολίδος επιχειρηματίας είναι αυτός που ακούμπησε στο συναίσθημα μετά από χρόνια.