Περίπατο οι Γουόριορς απέναντι στους... γκαντέμηδες Σπερς

Η... κακή μέρα από το πρωί φαίνεται λένε, με την ομάδα του Σαν Αντόνιο να χάνει και τον Ντέιβιντ Λι την Κυριακή, με αποτέλεσμα να ηττηθεί εύκολα με 120-108 από τους Γουόριορς. Μία νίκη μακριά από τον τελική η ομάδα του Γκόλντεν Στέιτ (VIDEO).

Golden State Warriors center JaVale McGee (1) drives between San Antonio Spurs forward Danny Green (14) and San Antonio Spurs guard Kyle Anderson (1) during the first half in Game 3 of the NBA basketball Western Conference finals on Saturday, May 20, 2017, in San Antonio. (AP Photo/Ronald Cortes)
JaVale McGee AP

Μετά από μόλις δυο λεπτά χρόνου συμμετοχής ο έμπειρος άσος των Σπερς πάτησε άτσαλα στο παρκέ, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει από το παιχνίδι σε καροτσάκι! Έτσι μετά τους Πάρκερ και Λέοναρντ, ο Γκρεγκ Πόποβιτς έχασε ένα ακόμα πολύτιμο εργαλείο στην προσπάθεια για να μειώσει σε 2-1 κόντρα στους πανίσχυρους και... υγιής Γουόριορς.

Η παρέα των Γκριν, Ντουράντ και Κάρι δεν άφησε το... δώρο να πάει χαμένο και πήρε προβάδισμα εννέα πόντων στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Οι λύσεις στον πάγκο των Σπερς ήταν λιγοστέψει, οπότε, παρά την συγκινητική προσπάθεια του Μανού Τζινόμπιλ, ήρθε η ήττα με 120-108 για τα "σπιρούνια".

Πλέον οι Γουόριορς θέλουν μία ακόμα νίκη για να πάνε στον τελικό, όπου εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρουν απέναντι τους, τους... αγριεμένους Καβαλίερς.

AP Photo/Ronald Cortes

News 24/7

24MEDIA NETWORK